The Frozen Butcher in prijzen op Sial

28 oktober 2014

The Frozen Butcher, een nieuw concept van Zandbergen World’s Finest Meat in Zoeterwoude, heeft de Sial Innovation Award gewonnen in de categorie vleesproducten. De prijs werd uitgereikt tijdens de foodbeurs Sial in Parijs.

Zes burgers

The Frozen Butcher is een nieuw hamburgerconcept, dat bestaat uit zes verschillende hamburgers: een Amerikaanse rundvleesburger, Angus-burger, Wagyu-burger, Iberico-burger, lamsburger, biologische burger en Amerikaanse rundvleesburger.

Dynamisch en creatief

De Frozen Butcher is één van de zestien winnaars die werden gekozen uit de 1.700 producten die werden gepresenteerd. De jury, bestaande uit onafhankelijke deskundigen, koos The Frozen Butcher als winnaar vanwege de kwaliteit van het vlees, het strakke ontwerp van de verpakking en het benadrukken van het land van herkomst. De jury prees de dynamiek en de creativiteit van het bedrijf.

Slagersrol

Zandbergen World’s Finest Meat zegt de rol van slager in te willen nemen voor de diepvriesafdeling in de supermarkt. “Onze burgers zijn direct na de productie ingevroren en we gebruiken speciale vriezers om een echte slagerskwaliteit te kunnen garanderen”, zegt een woordvoerder van het bedrijf. “We produceren producten zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen en andere additieven. Onze producten brengen de kwaliteit van de traditionele slager naar de lokale supermarkt.”

Altijd op de hoogte blijven?