Vleesleverancier Nico to Meat lanceert donderdag Japanese-Wagyu.com. Er worden vier verschillende kwaliteiten en 85 varianten Japans Wagyu aangeboden; elke kwaliteit en variant kan naar wens en op maat worden besteld. Daarnaast biedt de webwinkel informatie over Wagyu uit Japan, de karakteristieken van het vlees, het bestel- en verzendproces en tips en recepten voor de bereiding thuis, variërend van basisgerechten tot een ‘signature dish’ op 2-sterrenniveau.
Verzending
Elke week komt er vers, speciaal geselecteerd Japans Wagyu voor Nice to Meat aan op Schiphol. Bestellingen gedaan via de webshop worden vacuüm en onder een speciale vriestechniek verpakt en voorzien van een temperatuurbeschermlaag. Daarna wordt het via Post.nl binnen 24 uur bij de klant bezorgd. Die kan het vlees direct bereiden of rustig invriezen voor later gebruik.
60 euro
Een premium steak Japans Wagyu van 250 gram is in de webshop verkrijgbaar vanaf 60 euro.