Tip van Epos: MasterSpies Mondriaan

10 april 2014

Epos biedt de slager ook voor het barbecueseizoen weer volop inspiratie. Een voorbeeld is onderstaand recept, voor de MasterSpies Mondriaan.

  • Samenstelling
  • - 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Mondriaan Rood (07953DS)
  • 1000 gram kipfilet
  • 200 gram Chorizo (plakjes)
  • 200 gram gegrilde puntpaprika’s
  • satéstokjes
  • Bereiding

Snijd de kipfilet in blokjes en marineer deze met de Meesterlijke Kruidenolie Mondriaan Rood. Snijd de gegrilde puntpaprika’s in grove stukken. Prik om en om de kipfilet, chorizo en de stukjes puntpaprika op een saté stokje. Herhaal dit tot de spies gevuld is.

  • Consumentenadvies:

Grill de spies op de barbecue rondom in circa 7 minuten.

Altijd op de hoogte blijven?