Heyde Hoeve zoekt commercieel medewerker

25 november 2015

Heyde Hoeve is op zoek naar een commercieel medewerker buitendienst - slagerij. Deze coöperatie van varkensboeren brengt onder de merknaam Heyde Hoeve varkensvlees op de markt waarbij smaak en beleving centraal staan. Het bedrijf is gedreven door de ambitie het allerlekkerste varkensvlees te leveren uit een betrouwbare Hollandse keten met de best mogelijke zorg voor dier en omgeving.

Profiel

Als commercieel medewerker weet je met jouw passie en trots slagers te overtuigen van ons succes- en smaakvol vleesconcept. Je werkt fulltime aan het behalen van de commerciële doelstellingen en het opbouwen en onderhouden van relaties. Met jouw proactiviteit, creativiteit en inlevingsvermogen weet je slagers te enthousiasmeren voor ons vleesconcept. Je bent in staat om het verhaal van varken naar smaakvol vlees over te brengen op slagers. Je hebt affiniteit met de agrarische sector, vlees en food en maakt gemakkelijk contact. Je denkt in kansen en mogelijkheden en hebt de discipline om zelfstandig te werken en afspraken na te komen.

Contact

Ben jij de enthousiaste, creatieve en initiatiefrijke collega die wij zoeken? Stuur je cv en motivatie naar ons toe via marielouise@heydehoeve.nl. Voor meer informatie over de functie, neem contact op met Marie-Louise Raats op telefoonnummer 040 299 08 89 of 06 553 643 77.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Altijd op de hoogte blijven?