Keurslager Dirne wint met 'Spicy Roma Saus'

9 april 2015

De VAV*groep lanceert een nieuwe, zelfontwikkelde saus onder het private label Paul op ’t Hoog. In de aanloop naar de voorjaarsbeurs Country Cooking, die de VAV*groep begin maart organiseerde, liet de organisatie drie sauzen ontwikkelen voor de verkiezing Beste Barbecuesaus 2015.

Winnaar

Alle genodigden ontvingen, samen met de uitnodiging, drie verschillende sauzen met de vraag deze te testen en een favoriet aan te geven. Daarnaast konden de deelnemers een geschikte naam inzenden. Ook tijdens de beurs kregen de bezoekers de mogelijkheid mee te dingen aan de sausverkiezing. Onder alle inzendingen is een duidelijke favoriet naar voren gekomen. Keurslager Peter Dirne uit Eindhoven heeft de verkiezing gewonnen met de winnende naam: Spicy Roma Saus.

Spicy Roma Saus

De saus is een heerlijke rode saus, subtiel gekruid en mooi gevuld met stukjes ui en fijne komkommer. Hierdoor is de saus fris van smaak en kan hij perfect gecombineerd worden bij elke barbecuepartij. Ter ondersteuning heeft de VAV*groep promotiematerialen ontworpen, zodat de versspecialist deze saus op een eenvoudige en ludieke manier bij de consument onder de aandacht kan brengen.

Altijd op de hoogte blijven?