Preview: Nieuwe editie Vlees+ over opleiden

4 februari 2016

De wereld van food verandert snel. Als specialist wilt u zich profileren met uw vakkennis en daarom is het zaak om goed bij te blijven. Vlees+ helpt daarbij. De komende editie van het vakblad staat in het teken van opleiden. Met onder meer:

  • Een interview met Frans van Gestel, Best Geslaagde Meester Worstmaker 2016.
  • Een blik op food in 2030.
  • Studenten adviseren de slager over hoe die jongere klanten kan aantrekken.
  • Een reportage over Slagerij van Es, verkozen tot Worstmakerij-Traiteur van het Jaar 2016.
  • Een interview met Nol Nieuwenhuis (67), die al meer dan 50 keer op reis is geweest voor PUM Netherlands senior experts, om zijn kennis over vlees wereldwijd uit te dragen.
  • Een interview met bakker Dennis de Jong en Keurslager Frank van Gils, die samenwerken in een nieuw versconcept De Jong DELI.
  • Tips over opvolging. Sjaak van der Werff van Slagerij van der Werff uit Heemstede droeg zijn zaak twee jaar geleden over aan Barry van Bakel. Beide slagers vertellen hoe ze het proces hebben ervaren.

En natuurlijk inspirerende columns, rubrieken en recepten. Vrijdag 12 februari op de mat, mis'm niet!

Altijd op de hoogte blijven?