Rudolph van Veen is gastspreker op VIP 2016

4 februari 2016

Rudolph van Veen verzorgt tijdens het Vers Inspiratie Platform (VIP) op 7 en 8 maart in Nijkerk de centrale presentatie in het theater. Daarnaast verzorgt hij gedurende de dag twee korte workshops.

Passie en ambacht

Rudolph van Veen, bekend van meerdere televisieprogramma’s, is zelf een echte vakman met passie voor verse producten en ambachtelijke bereidingen. Na het behalen van zijn koksdiploma vertrok hij naar Zwitserland waar hij naast in de keuken van een hotel, ook één dag in een slagerij en één dag in een bakkerij werkte. Inmiddels draagt hij zowel de titel Meesterkok als Meesterpatissier. Tijdens de plenaire presentatie zal hij vol enthousiasme zijn verhaal vertellen. Diverse originele en inspirerende workshops kunnen worden bijgewoond na de gezamenlijke lunch. Dit zijn korte sessies met uiteenlopende onderwerpen waar vrijblijvend bij aangesloten kan worden. Ook Rudolph zal nog twee workshops gedurende dit programma verzorgen.

Beleef de smaak van morgen

De gasten (bezoekers) kunnen weer volledig rekenen op een VIP behandeling met een gezamenlijk gastvrij ontvangst, uitgebreide lunch en borrel. Het thema ‘beleef de smaak van morgen’ staat heel de dag centraal in het programma:

  • 10.00 - 10.45 uur Inloop
  • 11.00 - 12.30 uur Opening & Presentatie Rudolph van Veen (plenair)
  • 12.30 - 14.00 uur Gezamenlijke lunch
  • 14.00 - 17.30 uur Programma met workshops & inspiratiesessies
  • 18.00 - 19.30 uur Netwerkborrel met fingerfood

Exclusieve VIP toegang

Uitsluitend met een VIP card is er toegang tot het VIP 2016. Deze cards met unieke registratiecode t.w.v. 100 euro per persoon worden verstrekt door de deelnemers (exposanten). Met de unieke code moet de gast zich vooraf registreren voor één van de VIP dagen, enkel dan is de gratis toegang definitief. Daarnaast zijn er ook losse kaarten te koop. Wees verzekerd van toegang! Registeren kan via www.versinspiratieplatform.nl/registreren.

Het VIP 2016– een initiatief van Versplatform – vindt plaats op 7 & 8 maart in Nijkerk. Beide dagen duren van 10.00 tot 19.30 uur.

Altijd op de hoogte blijven?