Vlees+ editie 2: Barbecue

14 april 2016

Het februarinummer van Vlees+ staat onder meer in het teken van barbecue. De vleessoort die centraal staat, is kalf.

  • Met onder meer:
  • De nieuwste trends op het gebied van barbecues, welke modellen zijn hip?
  • Ask de Chef; een nieuw horecaconcept dat innovatieve bbq-gerechten van de Big Green Egg serveert
  • Een reportage van de nieuwe slagerij Het Herenhuis in Groningen
  • André Schubert van SQMeat die alles vertelt over de kansen van kalfsvlees in de slagerstoonbank
  • Een artikel over de nieuwe slachterij van Westfort Vleesproducten in IJsselstein
  • Hoe het Patécafé bijdraagt aan bewustwording bij de consument
  • Een interview met tweelingzussen Felicia en Sylvia Konings, beiden actief in de slagerswereld
  • En natuurlijk inspirerende columns, rubrieken en (barbecue)recepten!
  •  

Altijd op de hoogte blijven?