Improve your meals met de Degens Tandoori maaltijdsaus!

Tandoori_Epos

In de laatste drie maanden van dit jaar introduceert Degens twee nieuwe maaltijdsauzen in een handige 2,5 kg emmer: Tandoori en Bulgogi. Per saus hebben we 5 mooie receptideeën samengesteld, zodat iedere versspecialist meer kan variëren met één product. Alle inspiratie vindt u via degens.eu.

De heerlijke Tandoori Saus Zhero is vanaf nu beschikbaar. Aan deze vegetarische saus werden GÉÉN msg, gluten, fosfaten en/of palmvetten toegevoegd. We maken gebruik van Saltwell zeezout met een derde minder natrium dan gewoon zout. En bovendien werd het suikergehalte 1/3 verlaagd ten opzichte van vergelijkbare recepten. Zo speelt u als versspecialist in op de laatste gezonde foodtrends en biedt u uw klanten een zuiverder en verantwoord product.

Combineer de heerlijke Tandoori saus met kip of in een volledig vegetarisch gerecht. (Tip! Probeer de vegetarische Nextera reepjes van Degens.)

Met ZHERO-lijn van Degens heeft iedere slager in 1x de juiste basis van de meest bekende smaken en is hij/zij toekomstgericht aan de slag.

Inspiratie nodig? Op onze website vindt u deze leuke recepten terug:

Klik hier voor ons team in Nederland, zij komen u graag een monster brengen.

Vanaf nu vrijwel bij iedere grossier verkrijgbaar!

Meer weten of een demo inplannen, bel met onze customer service 010-462 66 00.
sales@degens.eu