Investeren loont - FAK-software levert tijd en geld op

FAK - advertorial NB

Baaij Fresh in Lisse is één grote verswinkel met 200 m2 aan vis, vlees, een traiteursafdeling, catering, partyservice en kant-en-klare maaltijden. De helft is ingericht als complete zelfbediening. Ook heeft Baaij Fresh een uitgebreide webwinkel. "Baaij Fresh in deze vorm bestaat sinds najaar 2018”, vertelt Ad Baaij. “We hebben muren doorgebroken en iets heel moois gemaakt. We leveren de beste producten zoals betere speciaalzaken, ambachtelijke slagerijen en top horeca gebruiken.”

Alles in de Cloud

Met de komst van de zelfbediening wilde Baaij direct volledig automatiseren. Het kostte hem geen hoofdbrekens, hij zag in goede automatisering een investering die zich terugverdient. Op advies van collega slagers en van adviseur Jan van Zoest van Keurweb.nl viel de keus op FAK-Nederland. “Alles is aan elkaar gekoppeld via de Cloud en is op elkaar afgestemd. Dat hebben wij nodig met de verschillende afdelingen.

Super efficiënt

Met kerst bijvoorbeeld hadden we duizend bestellingen! De webwinkel en het orderproces via de FAK-tablet in de winkel zijn op elkaar afgestemd. De klant ontvangt een bevestiging per e-mail en elke medewerker kan ermee aan de slag. Wij zien exact per afdeling wat en hoe we alles klaar moeten maken. Iedere medewerker zet zichzelf aan het werk. Bovendien zie ik tot op het uur precies de werkpieken en plan daarop m’n personeel in. De kassa is compleet geïntegreerd. Super efficiënt allemaal.”

Van basis- tot compleet systeem

FAK steekt met kop en schouders boven alle systemen uit, vanaf de basis instapmogelijkheden voor de kleine ondernemer tot de meest uitgebreide systemen, vindt Baaij. “Juist de kleine ondernemer kan stapsgewijs automatiseren, je kunt meegroeien. Dat komt omdat de FAK-software werkt vanuit de Cloud; als je op 1 plek iets verandert aan prijzen of ingrediënten, verandert het automatisch overal, ook in de webshop. Van etiketten tot statistieken en van categorie tot artikelen. Alles wat er te weten valt kun je uitlezen. Dit is automatisering ten top! Het is het meest logische systeem in de versbranche.”

Meer informatie? Neem contact op met FAK-Nederland