Ontdek nieuwe afzetmarkten op VersVak

14 september 2017

VersVak is de vakbeurs waar de vleessector wordt vertegenwoordigd in combinatie met de brood & banket en AGF-sector. Op VersVak komt u in contact met ambachtelijke slagers, traiteurs, cateraars en andere brancheprofessionals uit Noord-Oost Nederland. VersVak wordt georganiseerd door Easyfairs en vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg op 9 & 10 april 2018.

Wie neemt deel?

Op VersVak komen leveranciers en zelfstandige ondernemers uit de vlees, brood & banket en AGF-sector samen. Bezoekers kunnen bij de exposanten terecht voor o.a. grondstoffen, eindproducten, machines, gereedschappen, winkelinrichting en verpakkingsmaterialen. Onder andere Foodimpuls, Gosschalk, Meiko, Tieben Vlees, Multipox, De Luca Automatisering, Burgman en Koeltechnisch Buro Midden Nederland hebben zich al ingeschreven voor een deelname aan Versvak 2018.

Wie bezoekt?

VersVak verwelkomt beslissingsbevoegden, de zelfstandige ondernemers uit de regio Noord-Oost Nederland. De ambachtelijke slager, traiteur, cateraar en vele anderen komen samen om te netwerken, innovaties uit hun vak te ontdekken en om zich te laten inspireren door het ambacht.

Waarom Hardenberg?

De consument hecht steeds meer waarde aan lekkere én verantwoorde voeding. Daarnaast hebben verschillende generaties en culturen ieder hun eigen wensen. Door deze lokale behoeften te vervullen, kan de ondernemer zijn hoofd boven water houden. Door de kansen die de vers markt biedt en de bewuste keuze voor regio Noord-Oost Nederland, is VersVak in 2018 hét perfecte platform.

Meer informatie

Voor meer informatie over deelname kunt u onze website bezoeken of contact opnemen met Corine Visser via +31 (0)162 408 981 of corine.visser@easyfairs.com.

Altijd op de hoogte blijven?