Bedrijfsinformatie
Jeroen van Voornveld, Slagerij Gelderblom: “De nieuwe winkel voldoet optimaal aan klantenwensen”
Klanten komen naar de slager voor gemaksproducten en een bijzonder assortiment, zegt Jeroen van Voornveld van Slagerij Gelderblom in Ermelo. “Om dit goed te presenteren, hadden we een nieuwe winkel nodig.”
‘Ons interieur straalt uit dat mensen welkom zijn’
Na een eerste goedlopende zaak besloot slager Marcel Hamers nog een verswinkel te openen. Het pand met een oppervlakte van 600 m2 werd gestript en helemaal opnieuw ingericht. De 30 meter lange toonbank is de grote eye catcher.
‘Kies voor een winkel die bij jouw klanten past’
Een belangrijke ontwikkeling op het gebied van winkelinrichting is het steeds groter wordende aandeel zelfservice in de verswinkels, vertelt Peter Pels, verkoopadviseur van Emondt-KMI Fresh Food Interiors. “Zelfserviceconcepten kunnen, mits goed toegepast en in combinatie met verspresentaties, veel voordelen bieden zoals extra impulsaankopen en meer...
Goede match tussen Twentse cultuur en AVO
René Broekhuis verbouwt zijn zaak in Haaksbergen. De winkel wordt groter, multifunctioneel en met meer ruimte voor maaltijden. AVO ondersteunt met recepturen. “Ik benut graag hun knowhow en creativiteit. Die past bij onze manier van werken.”
Samenwerking Epos leidt tot creatieve en smakelijke gerechten
Sinds januari is de 24-jarige Stan van Heerwaarden eigenaar van de gelijknamige slagerij in Warmenhuizen. Tot genoegen van zijn klanten. Naast de bekende kwaliteit groeit de diversiteit in aanbod. Daarbij helpt Epos een handje.
Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst
Klantcontact, productbeleving en modern werken staan centraal bij de metamorfose van het hoofdkantoor van MULTIVAC. “Na de makeover staat er een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Een eyecatcher waar we trots op zullen zijn.”
Gebruikte, origineel gereviseerde machines op Empack
Als producent van vers vlees en vleesproducten heb je bij MULTIVAC de keuze uit de allernieuwste verpakkings- of verwerkingsmachines en uit gebruikte machines met originele onderdelen. Snelle levering voor een kleiner budget én toch verantwoord verpakken.
Metamorfose voor Keurslagerij Van der Meer in Roelofarendsveen
Keurslagerij Van der Meer in Roelofarendsveen heeft een ware metamorfose ondergaan. De werkruimte is veel efficiënter ingericht. Voor de klanten is er meer winkelruimte ontstaan én meer zelfbediening. Hiermee willen de broers John, Marco en Patrick van der Meer echt knallen. “We bieden verse specialiteiten en gemaksproducten. Ons assortiment varieert...
Verantwoord verpakken op gebruikte of nieuwe machines
Besparing op de totale hoeveelheid verpakkingsmateriaal en streven naar volledige recyclebaarheid blijft een actueel thema tussen retailers en toeleveranciers. Vooral de reductie van plastic krijgt hierin veel aandacht.
Live training slicen & automatiseren met proefproductie
In het splinternieuwe trainings- en applicatiecentrum van MULTIVAC werken meer dan 100 specialisten - van levensmiddelentechnologen tot werktuigbouwkundigen - aan op maat gemaakte verwerkings- en verpakkingslijnen.
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.
InschrijvenVleesmagazine 1 | februari 2023

Het thema van Vleesmagazine 1 is smaakmakers. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Lees verderVerpakkingsspecial 2021

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder