Blogs
Trends in food

Trends in food

De consument gaat meer vegetarisch eten en laat vlees links liggen. Ik denk dat mensen zeker minder vlees eten maar wel steeds meer voor kwaliteit gaan. En voor andere vleesdelen en vleessoorten, dus meer wild en gevogelte. Kip groeit al jaren en zeker ook de andere rassen dan alleen de platte NL-kip. Mensen waarderen een mooi stukje vlees, met zorg...

Temperatuurbewakingssystemen

Temperatuurbewakingssystemen

Ze zijn niet meer weg te denken: temperatuurbewakingssystemen. Ze worden verkocht als hét systeem waarmee u als ondernemer alles onder controle kunt hebben, zonder u ergens zorgen over te hoeven maken. Wij zijn niet in de positie om daar iets van te vinden maar maken ons daar wel zorgen over. Waarom? Een kleine greep uit de vragen die wij daarover...

Anuga

Anuga

Ik was afgelopen week op de Anuga in Keulen. Dit jaar stond vooral de Marokkaanse keuken centraal, maar natuurlijk waren er heel veel nationaliteiten. Zoveel stands dat je je makkelijk kunt verliezen in zo’n groot aanbod. Van smaakmakers en specialiteiten uit vele landen tot een groot aanbod van vlees en vleeswaren. De grote jongens stonden er...

Toekomst

Toekomst

Het is voor mij heel makkelijk om deze column te vullen met allerlei zaken rond de NSM. Dat ga ik niet doen! Twee opmerkingen wil ik er over kwijt: we willen iedereen hartelijk bedanken die op de een of andere manier zijn of haar steen(tje) heeft bijgedragen en we willen iedereen bedanken die ervoor gezorgd heeft dat de avond van de prijsuitreiking...

Gemak zonder risico

Gemak zonder risico

Tegenwoordig staat bij de consument gemak voorop en als ambachtelijke slager speelt u daar natuurlijk handig op in. Dagelijks maakt en verstrekt u bijna hapklare gerechten. Heerlijke gemarineerde stukken vlees die met bakje en al in een voorverwarmde oven gaan en na 20 minuten klaar zijn met een knapperig korstje kaas erover. U maakt het nog net niet...

Verkeerd beeld

Verkeerd beeld

Vlees staat regelmatig in een kwaad daglicht. We weten dat wij minder vlees moeten eten en dat zien wij ook terug in onze verkoop. Mensen zijn bereid om iets meer geld uit te geven voor kwaliteit en daarvoor een dag in de week geen vlees te eten. Daarnaast blijft de consument trouw aan zijn assortiment, gehakt staat al jaren op nummer 1. Dit komt omdat...

Vlees+ 6 | oktober 2019
Vlees+ 6 | oktober 2019

Met onder andere: Beurskatern VAS, Wetenschappelijk koken met Peter Coucquyt, Wildcentrale Nijmegen en de Presalé runderen van Geert Meersschaert.

Lees meer
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar Vlees+
voor slechts € 49,99 ex. BTW 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

09:00 - 17:00

Lees meer

Anufood China

00:00 - 22 november 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding Food - Houten

27 november 2019

Lees meer
Vlees + op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea