Blogs
Eigen smaakhandtekening

Eigen smaakhandtekening

De Horecava is een walhalla voor aankomende en bekende chefs. Buiten het sociale aspect, een grote nieuwjaarsreceptie, is het voor de chefs op topniveau en aankomende topchefs dé plek om aan een groter publiek te laten zien en proeven wat voor mooie smaakcombinaties ze kunnen maken. Dutch Cuisine Ik sta graag even stil bij het vers en puur-plein...

Grasvasthouder

Grasvasthouder

Ze zit op haar helmvrije scooter. Onderweg als medewerker in de kinderopvang. Haar collega rijdt achter haar. Een onfortuinlijke automobilist van links doet iets anders dan uitkijken en remmen. Plotseling ligt ze. Ze weet alleen nog, dat ze met twee handen het gras vasthoudt. In de val zeilt ze - geluk heb je nodig - met haar hoofd langs twee verkeersborden,...

Positief

Positief

Vaak neigt een columnist naar een ietwat negatieve toon. Hij of zij heeft meestal de neiging met een beschuldigend, waarschuwend en/of moraliserend vingertje te wijzen naar mensen of groepen die het volgens hem of haar niet goed doen. Een makkelijke methode waar we ons allemaal weleens schuldig aan maken. Maar als je één vinger naar iemand...

Promoot jezelf!

Promoot jezelf!

Na een mooie nazomer draaide het weer opeens om. Gure wind met veel regen. Nederlands dus. Mensen stappen van de barbecue zo weer over op de stamppot. We leggen mooie winterproducten in de toonbank; het rookworstseizoen is begonnen, samen met de speksoorten, worsten en balkenbrij. Een leuke tussenperiode voor de feestdagen. En wat voor feestdagen. Tussen...

Allergenen en meer…

Allergenen en meer…

Over een paar weken is het zover; de vernieuwde wetgeving voor slagers. Er moet een heel (digitaal) boekwerk gemaakt worden voor de consument om zo inzichtelijk te krijgen welk allergeen mogelijk in een product is verwerkt. Een monsterklus. Elk product is anders. In het ene product zit bijvoorbeeld ei verwerkt, het ander kan sporen van pinda bevatten....

Ook luxe ná vakantie

Ook luxe ná vakantie

Na een zeer uitdagende vakantie (geen vakantie voor de slagers wegens topdrukte), komen de vaste klanten weer. Iedereen begon weer aan z’n dagelijkse werk en de moeders gaan normaal koken. Niets is minder waar. Kalfsspareribs, lamsracks, ribeyes... Noem maar op! Luxe op tafel Gelukkig hadden we alles op voorraad, maar in zo’n 'gewone' week...

Vlees+ is volledig vernieuwd
Vlees+ is volledig vernieuwd

Vlees+, het platform voor de vleesprofessional, is volledig gerestyled.

Lees meer
Bestel nu Gratis 2 proefnummers
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
VIP Journaal

Agenda

Bio-beurs

23 januari 2019 - 24 januari 2019

Lees meer

Keuring Grote Grillworsttest

24 januari 2019 - 24 januari 2019

Lees meer

Seminar Plantaardig en vlees, scheiden of combineren

4 februari 2019

Lees meer