Kalf

Recepten met kalfsvlees

  • Recept: Meesterlijke Italiaanse Hamburger

    Epos inspireert de slager deze zomer met verrassende recepten, zoals die van de Meesterlijke Italiaanse Hamburger. Samenstelling – 1000 g kalfs- of rundergehakt – 250 g Bistrosaus Salsa di Nocci (08455P) – 60 g Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS) – 35 g Tortilla Gekruid… Lees verder →

  • Vitello Tonato

    Recept afkomstig van DGS Group Ingrediënten: – circa 350 gram (kalfs)fricandeau – kapperappeltjes – kappertjes – zongedroogde tomaatjes Voor de saus (in de blender): – 1 blikje (ca.200gram) tonijn op olie – 2 ansjovisfilets – 2 eetlepels citroensap – 4 eetlepels mayonaise – 1/8 liter… Lees verder →

  • Kalfssucade in Balsamico-tijmsaus

    Recept afkomstig van Verstegen Spices & Sauces Ingrediënten (met artikelnummer): – 4 kg Kalfssucade (lapjes van 150 gram) – 2.7 Ltr. emmer Verstegen Balsamico-tijm saus 415502 – 4 stuks Verstegen Kaneel heel ceylon 77274 – 4 stuks Verstegen Steranijs 809558 – 60 gram Verstegen Binding… Lees verder →

  • Kalfsfantasy

    Recept afkomstig van biologische slager Klaas Gunnink Ingrediënten: – 1 kilo kalfsreepjes – 16 gram zout – 1 groene en 1 rode paprika – 2 gram peper – 1 à 2 uien – 1 gram knoflookpoeder – 200 gram ontbijtspek – zonnebloemolie Bereiding: Snijd de… Lees verder →

  • Osso Bucco met pure chocolade en vanille

    Recept afkomstig van Hein Geers Ingrediënten voor 4 personen: – 20 gram roomboter – 4 grote kalfsschenkels – 20 ml olijfolie – 6 sjalotjes – 40 ml brandy – één vanillepeul – 100 gram geroosterde pijnboompitten – 100 gram blanke rozijnen – een halve chilipeper… Lees verder →

  • Kalfsschnitzels met pasta, tomatensaus en ei

    Recept afkomstig van de VanDrie Group voor vier personen Ingrediënten: – 4 kalfsschnitzels – 1 eetlepel olijfolie – peper voor de pasta: – 1 bakje witte tagliatelle – 6 pomodori tomaten, ontveld in kokend water – 1 scheutje olijfolie – 2 sjalotten – 4 theelepels… Lees verder →