Vis

Recepten met vis

  • Quiche met zalm

    Recept afkomstig van Hela Thissen Ingrediënten: – 200 g gerookte zalm in plakjes – 450 g tuinerwten – 150 g ui (in ringen) – 40 g mosterd – 10 plakjes deeg voor hartige taart – 2 ingevette springvormen (24 cm) Kruiden en hulpstoffen (per kg):… Lees verder →

  • Livar met Zuurkool

    Recept afkomstig van chef Paul van de Bunt van Restaurant de Leuf in Ubachsberg Ingrediënten: – – 150 g in kleine blokjes gesneden traag gegaard Livar buikspek – 10 plakjes krokant gebakken Livar Zeeuws spek – 150 g in kleine blokjes gesneden Opperdoezer ronde (aardappelras)… Lees verder →

  • Tartaar van Schots rund

    Recept afkomstig van Topchef Cees Helder Ingrediënten: Tapenade: – 50 gram zwarte olijfjes – 1 theelepel Dyon mosterd – 30 gram ansjovispuree – 1 theelepel gehakte tijm – 1 teentje knoflook – citroensap – een bakje Limon Cress (Koppert Cress) – Hojiblanca Olijfolie (Valderrama) –… Lees verder →