Bedrijfsinformatie

Uit dit dossier
Hygiënisch in-huis-wassen

Hygiënisch in-huis-wassen

Schoon textiel is van groot belang voor de algemene hygiëne in de foodsector. Daarom moet de was aan veel verschillende hygiëneregels voldoen. Waar moet je op letten bij hygiënisch wassen?

Hygiënisch  in-huis-wassen

Hygiënisch in-huis-wassen

Schoon textiel is van groot belang voor de algemene hygiëne in de foodsector. Daarom moet de was aan veel verschillende hygiëneregels voldoen. Waar moet je op letten bij hygiënisch wassen?

De pH-waarde van vlees en vleesproducten

De pH-waarde van vlees en vleesproducten

Meten is weten! En dat geldt ook bij het verwerken van vlees. Belangrijkste parameters daarbij zijn de temperatuur waarbij het vlees verwerkt wordt, de zuurtegraad (pH) van de grondstoffen, alsmede de wateractiviteit van de gezouten/gedroogde eindproducten.

‘AVO levert inspirerende support’

‘AVO levert inspirerende support’

In 1993 opende Wout van de Veen zijn gelijknamige slagerij in Ederveen. Hij werkt er samen met zijn zoon Wouter, die nu officieel de scepter zwaait. Wouter staat altijd open voor nieuwe inzichten en technieken. “Je moet je blijven ontwikkelen, dan blijf je scherp en actief in de markt.”

Epos inspireert vakmensen

Epos inspireert vakmensen

Sinds januari richt smaakmakerleverancier Epos zich ook op verkoop- en marketingactiviteiten voor ambachtsproducten van Bieze, Neven, Jebo en Cookking. Daarmee is het voor Poeliersbedrijf De Markthal uit Herten nog gemakkelijker geworden. Het Limburgse bedrijf is een grote afnemer van de salades, ragouts en kruiden.