Bedrijfsinformatie

Uit dit dossier
Zeer belangrijke pH-controle voor alle ambachtelijke, huisbereide producten

Zeer belangrijke pH-controle voor alle ambachtelijke, huisbereide producten

Voordelen bij gebruik van pH-meting in alle verse-, bereide- en ambachtelijk verhitte vleeswaren

Zelfstandigheid varkensvleesproducent F. Wellink Lekkerkerk B.V.

Zelfstandigheid varkensvleesproducent F. Wellink Lekkerkerk B.V.

Na 6 jaar onderdeel geweest te zijn van de firma ‘Saria’, wordt F. Wellink Lekkerkerk B.V. weer zelfstandig. De varkensvleesproducent bestond in 2019 precies 40 jaar. Voor medewerkers en relaties van het bedrijf verandert door de overname niets.

RBK Group verzorgt automatisering Chris Hogeslag Foodgroup

RBK Group verzorgt automatisering Chris Hogeslag Foodgroup

RBK Group verzorgt de automatisering bij Vleesverwerker Chris Hogeslag Foodgroup. Momenteel wordt het huidige pakket van de vleesverwerker vervangen door het FOBIS® ERP-software pakket.

FAK-automatisering zorgt voor maatwerk in de zaak

FAK-automatisering zorgt voor maatwerk in de zaak

Baaij Fresh nieuwe stijl is amper een jaar oud. Maar de formule komt niet uit de lucht vallen, vertelt Ad Baaij.

Investeren loont - FAK-software levert tijd en geld op

Investeren loont - FAK-software levert tijd en geld op

Baaij Fresh in Lisse is één grote verswinkel met 200 m2 aan vis, vlees, een traiteursafdeling, catering, partyservice en kant-en-klare maaltijden. De helft is ingericht als complete zelfbediening. Ook heeft Baaij Fresh een uitgebreide webwinkel. "Baaij Fresh in deze vorm bestaat sinds najaar 2018”, vertelt Ad Baaij. “We hebben...