Beurzen

Uit dit dossier
Eigen smaakhandtekening

Eigen smaakhandtekening

De Horecava is een walhalla voor aankomende en bekende chefs. Buiten het sociale aspect, een grote nieuwjaarsreceptie, is het voor de chefs op topniveau en aankomende topchefs dé plek om aan een groter publiek te laten zien en proeven wat voor mooie smaakcombinaties ze kunnen maken. Dutch Cuisine Ik sta graag even stil bij het vers en puur-plein...

Anuga

Anuga

Ik was afgelopen week op de Anuga in Keulen. Dit jaar stond vooral de Marokkaanse keuken centraal, maar natuurlijk waren er heel veel nationaliteiten. Zoveel stands dat je je makkelijk kunt verliezen in zo’n groot aanbod. Van smaakmakers en specialiteiten uit vele landen tot een groot aanbod van vlees en vleeswaren. De grote jongens stonden er...

Slavakto 2018

Slavakto 2018

U bent natuurlijk ook geweest op de afgelopen Slavakto. Even met collega’s praten, misschien wel een mooie prijs in ontvangst nemen, kijken naar trends in de markt, inspiratie opdoen bij kruidenfirma’s, de producten van de vakwedstrijd bekijken, etc. Kortom de Slavakto is een driejaarlijks terugkerend evenement dat je niet mag missen. Daar...

Laat je inspireren op de VAS in Nieuwegein

Laat je inspireren op de VAS in Nieuwegein

De Beursfabriek in Nieuwegein is op 4 en 5 november de nieuwe locatie van de VAS-beurs. Op het laatste moment kon de beurs niet plaatsvinden in Food Center Amsterdam en moest de beursorganisatie naar een andere locatie op zoek. En dat is gelukt. Het thema van de beurs blijft onveranderd: Vlees is een geschenk.

De VAS-beurs

De VAS-beurs

Op 4 en 5 november is er weer een VAS-beurs. Dit keer in de Beursfabriek in Nieuwegein. Hopelijk wordt het op deze locatie weer net zo’n sfeervolle, interessante en onderhoudende beurs als we in Amsterdam gewend waren. En ook nu in Nieuwegein zullen weer de vakwedstrijden gehouden worden.