Evenementen

Uit dit dossier
Receptenboekjes voor de Week van de Slager 2021

Receptenboekjes voor de Week van de Slager 2021

De Week van de Slager vindt in 2021 plaats van 12 tot 17 april. Deze week laten slagers hun ambacht zien ter promotie van het slagersvak. Speciaal voor deze week verschijnt er een receptenboekje met recepten van Europees slagerskampioen Josja Haagsma. Deelnemende slagers kunnen deze uitdelen aan hun klanten.

Definitieve datum Food Technology 1 en 2 december 2021

Definitieve datum Food Technology 1 en 2 december 2021

De definitieve datum voor Food Technology 2021 is bekend. Dit nieuwe kennis- en netwerkevenement vindt plaats op 1 en 2 december 2021 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Dat maken organisatoren Mikrocentrum en Vakblad EVMI vandaag bekend.

NSM en SVO-foodchallenge 2021 gaan niet door

NSM en SVO-foodchallenge 2021 gaan niet door

De Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM) en de SVO-foodchallenge gaan niet door. Vanwege het voortduren van de coronapandemie is het niet mogelijk om deze evenementen te organiseren. Wel wil de organisatie de vakwedstrijden door laten gaan.

Informatiebijeenkomst Food Technology

Informatiebijeenkomst Food Technology

Op 19 januari om 10:00 uur vindt er een gratis informatiebijeenkomst over Food Technology 2021 plaats voor (potentiële) exposanten.

Food Technology verplaatst naar juni 2021

Food Technology verplaatst naar juni 2021

Het nieuwe kennis- en netwerkevenement Food Technology 2021 wordt verplaatst, van januari naar 16 en 17 juni. Ook de locatie wijzigt. Het evenement vindt nu plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Dat maken organisatoren kennis- en netwerkorganisatie Mirkocentrum en Vakblad EVMI bekend.