Evenementen

Uit dit dossier
Groter VIP-event in jubileumjaar 2019

Groter VIP-event in jubileumjaar 2019

Het VIP-event, het Vers Inspiratie Platform vindt in 2019 plaats op 1 en 2 april  in Expo Houten. Het is de vijfde editie en dit jubileum wordt groots gevierd. Alle drie de hallen van Expo Houten worden benut. Naast de traditionele organiserende partijen Vereniging van Keurslagers, Versplatform en Vereniging voor Nederlandse Visspecialisten (VNV),...

Veel winnaars op de Slavakto

Veel winnaars op de Slavakto

Een rij met bekers stond de hele tweede beursdag in het theater van de Slavakto te wachten om uitgereikt te worden aan de winnaars van de vakwedstrijden. Beide beursdagen stonden de met Goud en Goud* bekroonde producten uitgestald in vitrines: hammen, worstsoorten, paté’s, maaltijden, snacks. Teveel om op te noemen, maar in alle categorieën...

Keurslagerij Marco van Strien wint Lekkerste Bal Gehakt

Keurslagerij Marco van Strien wint Lekkerste Bal Gehakt

Keurslagerij Marco van Strien won tijdens de Slavakto op 6 november de vakwedstrijd Lekkerste Bal Gehakt 2018. Keurslager Hesy uit Goirle belandde op de tweede plaats. De derde plaats ging naar Keurslagerij Jongmans uit Klundert. Een geheel Brabants podium dus. Slager Marco van Strien: “In 2013 werden we ook al tweede en in 2014 hebben...

Veel inspiratie op de Slavakto

Veel inspiratie op de Slavakto

De eerste dag van de Slavakto bood volop inspiratie voor de slager en de vleesprofessional. Veel vleesproducten, zoals paté en Spaanse hammen, nieuwe producten, machines en natuurlijk de vakwedstrijden. En Vlees+ was natuurlijk ook aanwezig met het nieuw gerestylede blad. Bij binnenkomst valt meteen de lange stand van importeur Food Impulse...

Keurslagerij Jos Smal maakt Het Perfecte Pekelvlees

Keurslagerij Jos Smal maakt Het Perfecte Pekelvlees

Keurslagerij Jos Smal won 5 november tijdens de Slavakto de vakwedstrijd Het Perfecte Pekelvlees. Volgens de jury is dit pekelvlees “Een perfect stuk pekelvlees waar je voor om rijdt.”  Slager Jos Smal kreeg de eerste prijs uit handen van de juryvoorzitter, culinair journalist Felix Wilbrink. De tweede prijs ging naar Lieuwe Nicolaï...