Evenementen

Uit dit dossier
VIP 2019 viert jubileum met meer inspiratie en kennis

VIP 2019 viert jubileum met meer inspiratie en kennis

De vijfde editie van het Vers Inspiratie Platform vindt op 1 en 2 april plaats in Expo Houten. Dit jubileum heeft een grotere opzet en zet in op nog meer inspiratie en kennis. Op beide dagen zijn er diverse workshops gericht op ondernemers, medewerkers en studenten binnen de foodbranche. VIP 2019 benut dit jaar alle drie de hallen van Expo Houten....

Bio-beurs toont ontwikkeling biologische sector

Bio-beurs toont ontwikkeling biologische sector

Op 23 en 24 januari organiseerde Bionext voor de vijfde keer de Bio-beurs. Bijna 9300 bezoekers trokken langs 380 stands en namen deel aan de 80 workshops die werden aan geboden. De Bio-beurs liet zien dat de biologische sector volop in beweging is.  Bionext-directeur Bavo van den Idsert: “Elk jaar kijk ik weer trots om me heen naar de bedrijvigheid...

Finalisten Grote Grillworsttest 2019

Finalisten Grote Grillworsttest 2019

De eerste KNS-vakwedstrijd is gestart. Gisteren, 24 januari, keurde de vakjury bijna 100 inzendingen voor de Grote Grillworsttest. Elke grillworst werd uitgebreid bekeken en uiteindelijk selecteerde de jury tien finalisten. 12 februari maakt de jury bekend welke slager de beste grillworst maakt. De jury bestaat dit jaar uit Hugo Kennis, tv-kok...

Duitse minister van Landbouw bij VanDrie Group tijdens IGW

Duitse minister van Landbouw bij VanDrie Group tijdens IGW

Bij de start van de Duitse beurs Internationale Grüne Woche (IGW) op 18 januari ontmoette de Duitse minister van Landbouw Julia Klöckner haar Nederlandse collega Carola Schouten bij de VanDrie Group. Chef-kok Edgar Buhrs serveerde daarbij een hartig ontbijt met quiche en pralines van kalfswangetjes. De IGW is een ontmoetingsplaats voor Nederlandse...

Slagers kunnen zich inschrijven voor Confrérie des Chevaliers 2019

Slagers kunnen zich inschrijven voor Confrérie des Chevaliers 2019

Slagers kunnen zich tot en met 9 februari aanmelden voor de internationale vakwedstrijd Confrérie des Chevaliers du Goûte Andouille de Jargeau. De keuringen van de ingezonden producten vinden plaats op 16 en 17 februari. De winnaars van de internationale, nationale en rubrieksprijzen worden op 6 april bekend gemaakt tijdens een...