Events
Uit dit dossier
Food Technology: eerste geslaagde editie van nieuw evenement voor de voedingsmiddelenindustrie
Op 13 en 14 april gingen de deuren open voor de eerste editie van Food Technology. Organisatoren Mikrocentrum en vakblad EVMI (Alea Publishers) kijken terug op een geslaagde eerste editie. De beursvloer was goed gevuld en het congres gedeelte werd druk bezocht. Leveranciers en vertegenwoordigers van de voedingsmiddelenindustrie legden nieuwe contacten...
Succesvolle editie Week van de Slager
De organisatie kijkt terug op een succesvolle achtste editie van de Week van de Slager. Van 4 tot en met 9 april 2022 stond het werken in de ambachtelijke slagerij centraal. In de klas, in de winkels en online.
Food Technology voor de vleesbranche
Volgende week is het zover. Dan start op 13 en 14 april de eerste editie van Food Technology. Op dit kennis- en netwerkevent komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Welke programmaonderdelen zijn interessant voor de vleesbranche?
Week van de Slager gestart
De Week van de Slager is gestart. Vanaf vandaag, 4 april, staat het ambachtelijk en ondernemende beroep van slager centraal. De Week van de Slager bestaat dit jaar uit drie pijlers: het Festival van de Slager, gastlessen en inspiratiestages.
Lees alles over Food Technology in de digitale special
Food Technology 2022 komt steeds dichterbij: op 13 en 14 april vindt het kennis- en netwerkevenement over hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie plaats.