Events

Uit dit dossier
Hoe maken we voedsel nog duurzamer en gezonder?

Hoe maken we voedsel nog duurzamer en gezonder?

Ons voedsel zit steeds slimmer in elkaar. Dierlijke eiwitten worden vervangen door plantaardige, suikers door laagcalorische zoetstoffen en kunstmatige smaakstoffen door natuurlijke alternatieven. Welke innovatieve, functionele ingrediënten maken on voedsel in de toekomst nog lekkerder en gezonder? En welke andere innovaties kunnen ons voedsel transformeren...

Emondt KMI organiseert seminar ‘Het nieuwe verswinkelen’

Emondt KMI organiseert seminar ‘Het nieuwe verswinkelen’

Emondt KMI organiseert op dinsdag 7 juli een bijeenkomst met het thema 'Het nieuwe verswinkelen'. Het seminar is bedoeld voor versondernemers, die inspiratie en informatie zoeken èn informatie willen uitwisselen.

Spakenburgs team wint online bbq-wedstrijd voor Support Casper

Spakenburgs team wint online bbq-wedstrijd voor Support Casper

Op zondag 7 juni gingen achttien barbecue teams in heel Nederland de strijd met elkaar aan tijdens een coronaproof livestream wedstrijd. Met de wedstrijd werd 5000 euro opgehaald voor Support Casper. Winnaars van de wedstrijd waren Emiel van den Brink en Melissa van den Brink-Koelewijn uit Spakenburg.

Avo inspireert slagers met streetfood, vegan & BBQ

Avo inspireert slagers met streetfood, vegan & BBQ

Voor de derde keer organiseerden Ron Kuipers en Martijn Lelsz een AVO-seminar – ditmaal over streetfood, veganistische producten en bbq’s. Zowel ambachtelijke slagers, groothandelaren als de industrie waren vertegenwoordigd op 3 en 4 maart in de fabriek in Osnabrück.

Week van de Slager verschoven naar 2021

Week van de Slager verschoven naar 2021

De Week van de Slager 2020 gaat niet door. Dat heeft het bestuur van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb) besloten vanwege de coronacrisis en de daarbij horende maatregelen. De Week van de Slager zou in 2020 plaatsvinden van 11 tot en met 16 mei. Dit wordt nu 12 tot en met 17 april 2021.