Events

Uit dit dossier
De kunst van Foodpairing met hertenvlees

De kunst van Foodpairing met hertenvlees

Voor smaakavonturiers is het Sligro Zin Inspiratielab in Veghel ‘a place to be’. Ruig Wild & Gevogelte organiseerde er in september een masterclass over hertenvlees en Foodpairing, een wetenschappelijke benadering van smaakcombinaties.

KNS organiseert vakwedstrijd het Perfecte Pekelvlees

KNS organiseert vakwedstrijd het Perfecte Pekelvlees

KNS geeft gehoor aan de oproep van culinair verslaggever Felix Wilbrink om een wedstrijd voor pekelvlees te organiseren. Slagers kunnen zich nu inschrijven voor de vakwedstrijd Het Perfecte Pekelvlees, die 11 oktober plaats vindt. Het Perfecte Pekelvlees Pekelvlees is een echt authentiek Nederlands product. Zoals de naam al aangeeft gaat het om vlees...

De nieuwste bbq-trends op Nationaal Barbecue-spektakel

De nieuwste bbq-trends op Nationaal Barbecue-spektakel

In het Brabantse Son vindt op 18 en 19 augustus het Nationaal Barbecue-spektakel plaats. Bezoekers kunnen van alles zien en proeven bij de verschillende stands, presentaties en workshops. Zondagmiddag nemen verschillende internationale topteams het tegen elkaar op bij de Open World Barbecue Association Nederlandse Barbecue Kampioenschappen. De...

Kennisevent voor de foodindustrie

Kennisevent voor de foodindustrie

Foodindustrie Experts lanceert haar eerste kennisevent, op 8 november in Mereveld Zaal Koetshuis in Utrecht. Dit jaarlijks terugkerende event is exclusief voor ondernemers van foodproducerende bedrijven. De organiserende partners leveren elk een eigen specialisme op het gebied van wegen, bedrijfsnetwerken, verpakken, transport(planning), software,...

Onbeschaft: koken op de bouwplaats

Onbeschaft: koken op de bouwplaats

Culinair entertainer Henk van Keulen lanceert het concept Onbeschaft, een culinaire beleving op de bouwplaats. Denk aan hamburgersaus uit de kitspuit, smoking-BBQ op een cementmolen en spareribs-op-maat van de cirkelzaag.   Henk werkte het concept samen met reclamebureau Veconet uit. “Tijdens mijn jaren in de horeca heb ik al van...