Events
Uit dit dossier
Food Technology 2023 voor de vleesbranche
Op Food Technology komen de werelden van food, beverage en technologie samen. Dit event op 12 en 13 april in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch biedt naast een uitgebreide beursvloer een vol programma met seminars en lezingen. Ook voor de vleesbranche is Food Technology interessant.
WBQA-NL en SBWN organiseren samen kampioenschap Culinair BBQ 2023
World Barbecue Association (WBQA-NL) en Stichting Barbecue Wedstrijd Nederland (SBWN) gaan samenwerken. De twee partijen organiseren in 2023 samen de kampioenschappen Culinair BBQ 2023.
Lustrumeditie Week van de Slager van 17 tot en met 22 april
De Week van de Slager vindt in 2023 voor de tiende keer plaats. Van 17 tot en met 22 april staat tijdens deze lustrumeditie het slagersvak en het werken in onze branche centraal. Niet alleen bij de slager, maar ook online met het Festival van de Slager.
Ketenkennisdialoog ‘De smaken van duurzamer varkensvlees’
Het Marktprogramma Verduurzaming Dierlijke Producten (VDP) organiseert op 1 februari de ketenkennisdialoog ‘De smaken van duurzamer varkensvlees’.
Stoofathon 2022: Stoofgerechten met wereldse smaken
Bord Bia, Irish Food Board organiseerde op 11 oktober in de Kookfabriek in Amsterdam de Stoofathon 2022. Hiervoor ontwikkelden vijf topchefs van de Chefs’ Irish Beef Club samen met culinaire deskundigen en hobbykoks nieuwe wereldse stoofgerechten met grasgevoerd Iers rundvlees.