Ingrediënten

Uit dit dossier
Barbecueseizoen op volle toeren

Barbecueseizoen op volle toeren

Nu we aan huis gekluisterd zijn, biedt buiten eten een prettige afleiding. Zodra het even kan, gaat de barbecue aan. Nieuwe recepten en gerechten zijn daarbij zeer welkom. De slager kan helpen om origineel, lekker en voordelig te barbecueën en om daarbij een horeca-ervaring te evenaren.

“We ontwikkelen nu honderden recepten”

“We ontwikkelen nu honderden recepten”

Nu we aan huis gekluisterd zijn, biedt buiten eten een prettige afleiding. Zodra het even kan, gaat de barbecue aan. Nieuwe recepten en gerechten zijn daarbij zeer welkom. De slager kan helpen om origineel, lekker en voordelig te barbecueën en om daarbij een horeca-ervaring te evenaren. In het eerste deel van deze rondvraag krijgt Pieter de Ruijter...

‘AVO levert inspirerende support’

‘AVO levert inspirerende support’

In 1993 opende Wout van de Veen zijn gelijknamige slagerij in Ederveen. Hij werkt er samen met zijn zoon Wouter, die nu officieel de scepter zwaait. Wouter staat altijd open voor nieuwe inzichten en technieken. “Je moet je blijven ontwikkelen, dan blijf je scherp en actief in de markt.”

Avo inspireert slagers met streetfood, vegan & BBQ

Avo inspireert slagers met streetfood, vegan & BBQ

Voor de derde keer organiseerden Ron Kuipers en Martijn Lelsz een AVO-seminar – ditmaal over streetfood, veganistische producten en bbq’s. Zowel ambachtelijke slagers, groothandelaren als de industrie waren vertegenwoordigd op 3 en 4 maart in de fabriek in Osnabrück.

Epos inspireert vakmensen

Epos inspireert vakmensen

Sinds januari richt smaakmakerleverancier Epos zich ook op verkoop- en marketingactiviteiten voor ambachtsproducten van Bieze, Neven, Jebo en Cookking. Daarmee is het voor Poeliersbedrijf De Markthal uit Herten nog gemakkelijker geworden. Het Limburgse bedrijf is een grote afnemer van de salades, ragouts en kruiden.