Nieuws

Uit dit dossier
Ter Beke Groep in gesprek over overname Stegeman

Ter Beke Groep in gesprek over overname Stegeman

Ter Beke Groep voert gesprekken om Imperial Meat Products en Stegeman over te nemen. Het Belgische bedrijf laat in een persbericht weten in gesprek te zijn met de aandeelhouders van Imperial-Stegeman over de mogelijke aankoop van 100% van het aandelenkapitaal, maar is nog onzeker of dit ook gaat gebeuren.

Diviande winnaar Innovatie Publieksprijs Regio FoodValley

Diviande winnaar Innovatie Publieksprijs Regio FoodValley

Diviande won woensdag 29 september de Publieksprijs van Regio FoodValley voor de ‘hybride’ roerbakreepjes. Voor deze reepjes gebruikt de vleesproducent het restvlees van duurzame Kipster hanen en leghennen.

Twee nieuwe Parmaham Specialisten

Twee nieuwe Parmaham Specialisten

Nederland heeft er twee Parmaham Specialisten bij. Het Consorzio del Prosciutto di Parma heeft Slagerij traiteur Putman uit Arnhem en Bijzonder Vers in Nispen per 21 september 2021 officieel verkozen tot Parmaham Specialist.

PIVA wint Juniorcup op Meat Expo

PIVA wint Juniorcup op Meat Expo

In Kortrijk Xpo vond van 26 tot 29 september Meat Expo plaats, een vakbeurs voor de slager, traiteur en vleessector. Op het programma stonden verschillende wedstrijden, waaronder de Juniorcup. PIVA won deze wedstrijd voor de derde keer op rij.

Glazen Kalf 2021 naar Rik van den Hazel

Glazen Kalf 2021 naar Rik van den Hazel

Rik van den Hazel is uitgeroepen tot de winnaar van ‘Het Glazen Kalf’ van 2021.