Ondernemen+

Uit dit dossier
KNS doet verslag van cao-overleg

KNS doet verslag van cao-overleg

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) en de vakbonden FNV en CNV Vakmensen zijn momenteel in overleg over een nieuwe cao voor het slagersbedrijf. Op de website bericht KNS dat 'constructieve gesprekken' zijn gevoerd, maar dat er nog geen akkoord ligt. De gesprekken worden in januari weer hervat.

'Nieuwe’ rol voor vers

'Nieuwe’ rol voor vers

Dat voeding gerelateerd is aan onze gezondheid en kwaliteit van leven, is al lang geen nieuws meer. En dat verse producten daar een belangrijke rol in spelen, mogen we ook veronderstellen. Maar waaróm kiezen we steeds vaker voor vers en waar kopen we die producten het liefst?

Foodbanen.nu realiseert bereik van 300.000

Foodbanen.nu realiseert bereik van 300.000

Alea Publishers, uitgever van vakbladen zoals EVMI en Bakkers in bedrijf lanceerde een maand geleden de nieuwe vacaturesite Foodbanen.nu. De uitgeverij kondigde aan dat in november alle partnersites aangelijnd zouden zijn en dat is gelukt. Foodbanen.nu heeft nu een bereik van 300.000.

Digital Chef verkozen tot beste Twentse start-up

Digital Chef verkozen tot beste Twentse start-up

Digital Chef is verkozen tot beste Twentse start-up van 2020. De jury van TOM's Business Blow Out maakte dat bekend tijdens het jaarlijkse event, dit keer online, waarin de beste ondernemers van Twente worden gekozen.

Nieuwe cao slagersbranche

Nieuwe cao slagersbranche

Er is een nieuwe cao voor de slagersbranche. In september hervatten Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) en de vakbonden het overleg voor een nieuwe cao. De uitkomsten van dit overleg zijn voorgelegd aan de achterban van de vakbonden en deze zijn akkoord.