Opleiding-onderwijs

Uit dit dossier
Redactiestage bij onze Food vakbladen

Redactiestage bij onze Food vakbladen

Wij zoeken een nieuwe stagiair(e)! Kom jij ons team versterken? Je gaat aan de slag voor de websites, bladen en social media. Je schrijft artikelen, maakt vlogs, bezoekt congressen en beurzen en gaat op reportage.

Boeien, binden en behouden

Boeien, binden en behouden

De arbeidsmarkt wordt steeds krapper en het is een hele klus om goede mensen te vinden. Heb je de medewerker die je zocht binnengehaald, dan bestaat de kans ook nog dat hij of zij weggekaapt wordt door de concurrent. Er is een ‘war for talent’ gaande en dat merkt de slagersbranche ook.

SVO vakopleiding food verhuist naar Markthal in Rotterdam

SVO vakopleiding food verhuist naar Markthal in Rotterdam

De Rotterdamse opleidingslocatie van SVO vakopleiding food verhuist naar de Markthal in Rotterdam. “We waren op zoek naar een inspirerende nieuwe locatie in Rotterdam en we zijn heel blij met onze plek in de Markthal”, zegt Rinus de Rijder, onderwijsmanager van SVO.

RIF-subsidie voor opleidingen Generation Food van SVO

RIF-subsidie voor opleidingen Generation Food van SVO

SVO vakopleiding food krijgt subsidiegeld toegekend van Minister Ingrid van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De foodopleiding en haar samenwerkingspartners ontvangen ruim € 820.000,- uit het Regionaal Investeringsfonds mbo (RIF) voor vernieuwing en versterking van de voltijdsopleidingen Generation Food.

Eerste groep Ondernemersacademie Food rondt opleiding af

Eerste groep Ondernemersacademie Food rondt opleiding af

Puur en eerlijk eten is een trend. Zo kiest zo'n 49 procent van de Nederlanders ervoor om minder vlees te eten. Informatie over vlees is het best te verkrijgen in de slagerij en juist die verdwijnen uit het straatbeeld. Ook andere versspecialisten worstelen met bedrijfsopvolging.