Opleiding-onderwijs

Uit dit dossier
‘Nu veel zekerder achter toonbank’

‘Nu veel zekerder achter toonbank’

Saadet Sentürk (45) werkt al bijna dertig jaar in de slagerij van een Coop-supermarkt, maar ze begon pas vorig jaar aan haar mbo-opleiding Productiemedewerker slagerij bij de SVO vakopleiding food. Met succes, want ze studeerde cum laude af en stroomde meteen door naar de opleiding Slager. “Ik sta nu nog zekerder achter de toonbank.”

Open dagen SVO Food online

Open dagen SVO Food online

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kunnen de open dagen van SVO vakopleiding Food niet doorgaan. In plaats van de gebruikelijke open dagen organiseert het opleidingsinstituut webinairs.

‘Verkeerd beeld van een slagerij’

‘Verkeerd beeld van een slagerij’

Eline Weijers (18) wilde altijd al aan de slag in de wereld van food. Haar opleiding Generation Food bij SVO past dan ook perfect bij haar. Haar eerste stage volgde Eline bij Keurslager Van Linschoten in Rotterdam. “Ik vond het zo leuk dat ik later misschien in een slagerij wil gaan werken.”

Food Innovation Academy breidt uit met kantoortoren

Food Innovation Academy breidt uit met kantoortoren

De Food Innovation Academy (FIA) breidt uit met de kantoortoren die is gevestigd voor het huidige pand aan de Industrieweg in Vlaardingen. FIA bereikte overeenstemming met de gemeente Vlaardingen over de aankoop van de hoogbouw. De toren is nu officieel eigendom geworden van Royal Steensma, die de hoogbouw vervolgens weer ter beschikking stelt...

Redactiestage bij onze Food vakbladen

Redactiestage bij onze Food vakbladen

Wij zoeken een nieuwe stagiair! Kom jij ons team versterken? Je gaat aan de slag voor de websites, bladen en social media. Je schrijft artikelen, maakt vlogs, bezoekt congressen en beurzen en gaat op reportage.