Slagers+

Uit dit dossier
“We leveren aan slagerijen die topkwaliteit willen”

“We leveren aan slagerijen die topkwaliteit willen”

Nu we aan huis gekluisterd zijn, biedt buiten eten een prettige afleiding. Zodra het even kan, gaat de barbecue aan. Nieuwe recepten en gerechten zijn daarbij zeer welkom. De slager kan helpen om origineel, lekker en voordelig te barbecueën en om daarbij een horeca-ervaring te evenaren. In het tweede deel van deze rondvraag krijgt Jochem Diekerhof van...

Barbecueseizoen op volle toeren

Barbecueseizoen op volle toeren

Nu we aan huis gekluisterd zijn, biedt buiten eten een prettige afleiding. Zodra het even kan, gaat de barbecue aan. Nieuwe recepten en gerechten zijn daarbij zeer welkom. De slager kan helpen om origineel, lekker en voordelig te barbecueën en om daarbij een horeca-ervaring te evenaren.

De 'vleesweters' van Slagerij Van der Meer uit Castricum

De 'vleesweters' van Slagerij Van der Meer uit Castricum

De vleesweters noemen ze zichzelf. Bij Slagerij Van der Meer uit Castricum staan puur vlees en ambacht centraal. Met workshops en het actief aanbieden van vergeten vlees etaleert eigenaar Joost van der Meer zijn vakkennis. “We willen laten zien dat we echte slagers zijn.”

Online Slagerij The Butchery ziet omzet verzesvoudigen

Online Slagerij The Butchery ziet omzet verzesvoudigen

Veel bedrijven hebben het moeilijk vanwege de coronacrisis. Maar de crisis kan ondernemingen ook kansen bieden. Online slagerij The Butchery is daar een voorbeeld van. In mei verzesvoudigde de omzet van deze slagerij en daar lijkt nog geen einde aan te komen.

“Het doorzettingsvermogen van mijn voorouders inspireert mij”

“Het doorzettingsvermogen van mijn voorouders inspireert mij”

De ambachtelijke slager is trots op zijn vak. Vechtend tegen kiloknallers en het negatieve imago van vlees, blijft hij vernieuwen én tijd nemen voor zijn klanten. Hoe doet hij dat? In deze rondvraag maken we een rondje langs vier slagers. Deze week spreken we Kevin van Ginkel van traiteurslager Van Ginkel.