Slagers+

Uit dit dossier
Dit zijn de trends in 2020

Dit zijn de trends in 2020

Aan de slag met gezond, vegan, online en de wereldkeuken. Voedsel van dichterbij, weten waar je voedsel vandaan komt, hoe het gemaakt wordt en kiezen voor kwaliteit; de trends voor 2020 zijn niet verrassend, maar bieden zeker kansen voor de (ambachtelijke) versondernemer.

Rudolf Alblas stapt over van Keurslager naar Topslager

Rudolf Alblas stapt over van Keurslager naar Topslager

Slagerij Rudolf Alblas is sinds enkele weken een Topslager. Uit zakelijke overwegingen stopte hij met de formule Keurslager. Hij wilde meer zijn eigen plan trekken. De omschakeling vond plaats tijdens openingstijden en toen het logo van Topslager aan de wand was bevestigd en het uithangbord opgehangen, feliciteerden de klanten hem met zijn ‘promotie’....

Twentse slagers willen imago vlees verbeteren met foto

Twentse slagers willen imago vlees verbeteren met foto

Zestig slagers uit Twente gingen begin december met elkaar op de foto om het imago van vlees te verbeteren. Vanwege de vaak negatieve berichtgeving rondom vlees, willen de slagers een tegengeluid geven.

Week van de Slager 2020

Week van de Slager 2020

Ook in 2020 vindt de Week van Slager weer plaats. Van 11 tot en met 16 mei laten ambachtelijke slagers het veelzijdige en creatieve karakter van het slagersambacht zien. Zo kunnen kinderen, jongeren en volwassenen kennis maken met het slagersvak.

Slagerijen Kaldenberg - Ambachtelijke slagerij in het groot

Slagerijen Kaldenberg - Ambachtelijke slagerij in het groot

Van een kleine slagerij in Herwijnen, groeide Slagerijen Kaldenberg in Vuren (Gld) in 60 jaar uit tot het huidige bedrijf dat ruim 200.000 kilogram vlees per week verwerkt voor foodservice, horeca en de institutionele markt. “De vraag naar een goed stuk vlees groeit.”