Slagers+

Uit dit dossier
Slager Jan Ebergen stopt met slagerij

Slager Jan Ebergen stopt met slagerij

Jan Ebergen gaat stoppen met zijn slagerij. Robbie en Linda Nederkoorn - van Amstel hebben de zaak 1 augustus overgenomen. Jan blijft de komende jaren nog wel betrokken bij de zaak. Ook de naam, Slagerij Ebergen, blijft. Dat meldt het Brabants Dagblad.

Keurslager Gooskens sluit de deuren

Keurslager Gooskens sluit de deuren

Keurslager Gooskens in Hoogeloon gaat sluiten. Op zaterdag 25 juli is de winkel voor de laatste keer geopend. De webshop blijft nog wel in de lucht. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Slagerij Mieras krijgt het Zeker Zeeuws Keurmerk

Slagerij Mieras krijgt het Zeker Zeeuws Keurmerk

Slagerij Mieras uit Wemeldinge is een zelfslachtende slager. In de slachterij naast de winkel slacht slager Eduard Mieras varkens en runderen, afkomstig van boeren uit de omgeving. Daarom ontving de slager eind juni het Zeker Zeeuws keurmerk.

‘Maaltijdservice starten? Begin niet zomaar met koken’

‘Maaltijdservice starten? Begin niet zomaar met koken’

Bij Slagerij Beerens draait het niet alléén om de verkoop van vlees. De Eindhovense slagerij en traiteur verkoopt zo’n duizend kant-en-klaarmaaltijden per week. Door de coronacrisis loopt de bezorgservice beter dan ooit. Eigenaar Theo Beerens vertelt het verhaal achter het succes.

Kemperkip opent eerste winkel

Kemperkip opent eerste winkel

Biologische kiphandel KemperKip opende 9 juni de eerste winkel. Bij de winkel in het Gelderse Zelhem kunnen klanten terecht voor verse (voorverpakte) kip, diepvrieskip en gegrilde hele kippen, bouten, drumsticks en vleugeltjes.