Slagers+

Uit dit dossier
Boucherie Rosalyce: Slagers met stropdas

Boucherie Rosalyce: Slagers met stropdas

In Frankrijk gaan gastronomie, delicatessen en traiteur hand in hand. Slagerij Rosalyce, in Charmeil vlakbij Vichy, is een walhalla voor de fijnproever. De winkel verkoopt tal van kwalitatief hoogwaardige en luxe producten. Daarbij hoort geen slager in een witte jas, maar een keurig overhemd met stropdas. Eigenaar Stéphane Theriaud vertelt over zijn...

Ed Nozeman vertelt over KNS-ambassadeurschap

Ed Nozeman vertelt over KNS-ambassadeurschap

Ed Nozeman verkocht na 26 jaar zijn eigen slagerij. Lang stilzitten deed hij niet: hij werd onder andere ambassadeur voor de KNS.

Het vakmanschap van slager Bas Ultee

Het vakmanschap van slager Bas Ultee

Slager Bas Ultee begon onlangs weer met het deelnemen aan vakwedstrijden. En met succes. Tijdens de Slavakto werd hij uitgeroepen tot de beste slager van de provincie Utrecht. En in februari ontving hij een eervolle vermelding bij de Grote Grillworsttest. "Met onze producten maken wij het onderscheid én kunnen wij dat onderscheid blijven waarborgen”,...

Samen staan we sterk

Samen staan we sterk

Zoals sommige van u ongetwijfeld zullen weten, mag ik sinds een jaar of drie ambassadeur van de KNS zijn. Een paar jaar geleden kwam men in Rijswijk met het plan om actieve slagers bij de leden van de KNS langs te sturen met de opdracht om eens te kijken hoe men ‘in den lande’ tegen de bond aankijkt.

Drie Branche-erkende Meesterslagers erbij

Drie Branche-erkende Meesterslagers erbij

Nederland heeft er weer drie Branche-erkende Meesterslagers bij. Op 18 maart kregen Arno de Best, Herman ter Weele en Johan van Uden de bijbehorende oorkonde en speldje uitgereikt door de voorzitter van de Commissie Meesterproef, Ad Bergwerff. Deze roemde de vaardigheden van de drie slagers, elk specialist op hun eigen vakgebied. “Arno is een...