Slagers+

Uit dit dossier
Oprichting Vereniging Worstmakende Ambachtelijke Slagers

Oprichting Vereniging Worstmakende Ambachtelijke Slagers

Negen collega-slagers richtten vanuit de gezamenlijke liefde voor het slagersvak en voor producten met een hoge kwaliteit de Vereniging Worstmakende Ambachtelijke Slagers op. Deze nieuwe vereniging presenteerde zich voor het eerst tijdens de Slavakto op 5 en 6 november. Met de Vereniging Worstmakende Ambachtelijke Slagers willen de oprichters...

Slagerij Van Tilburg trekt nieuwe klanten dankzij Spareribs Trophy

Slagerij Van Tilburg trekt nieuwe klanten dankzij Spareribs Trophy

Na vijf keer in de finale won Slagerij Van Tilburg in juni 2018 eindelijk de Spareribs Trophy. Zo'n drie maanden na de overwinning sprak Vlees+ met John en zijn vader Wouter van Tilburg. Spareribs Trophy Dat ze trots zijn op de trofee is duidelijk. Het spandoek hangt nog steeds boven de deur en volgens John blijft dat voorlopig nog even hangen. Ook...

Slagerij Graumans bestaat 100 jaar

Slagerij Graumans bestaat 100 jaar

Slagerij Graumans uit Zundert bestaat 100 jaar. Daarom bracht burgemeester Leny Poppe-de Looff een bezoekje aan het familiebedrijf om de slager en zijn familie te feliciteren met dit bijzondere jubileum. Ter gelegenheid van deze mijlpijl viert de slagerij vier weken lang feest met jubileumacties voor de klanten. Slagerij Graumans De geschiedenis van Slagerij...

Slager Fred Piepenbrock gelooft in eigen kwaliteit

Slager Fred Piepenbrock gelooft in eigen kwaliteit

Al 28 jaar staat slager Fred Piepenbrock aan het roer van slagerij Piepenbrock in Diemen. Deze grote ambachtelijke slagerij is georganiseerd als een supermarkt. Klanten lopen met hun mandje door de zaak en rekenen af bij de kassa. Maar er is ook bedienend personeel en alles is vers en ambachtelijk bereid. Naast vlees en vleeswaren verkoopt de slager...

Top 10 beste slagers volgens Telefoonboek.nl

Top 10 beste slagers volgens Telefoonboek.nl

Volgens onderzoek van de Universiteit van Wageningen eten we gemiddeld 39 kilo vlees per persoon per jaar. Dit kun je in de supermarkt halen, maar het lekkerste vlees koop je nog altijd bij de slager. Maar bij slager haal je het beste vlees? Telefoonboek.nl onderzocht welke slagers de beste beoordelingen krijgen en zette de top tien op een rijtje. Beoordelingen...