Vakwedstrijden

Uit dit dossier
Gildeslager maakt winnaars Worstmakerij en Traiteur van het jaar 2020 bekend

Gildeslager maakt winnaars Worstmakerij en Traiteur van het jaar 2020 bekend

Tijdens de jaarbijeenkomst van De Gildeslager op 20 januari vond de bekendmaking van de worstmakerij en traiteur van het jaar 2020 plaats. Postma Vleeswaren uit Haarlem mag zich kampioen worstmakerij van het jaar 2020 noemen. Gildeslager van Ingen uit Genemuiden is traiteur van het jaar. Daarnaast werden ook de regiokampioenen bekend gemaakt.

Ter Marsh wint Lekkerste Burger op de Horecava 2020

Ter Marsh wint Lekkerste Burger op de Horecava 2020

Op de Horecava vonden ook dit jaar weer de Lekkerste wedstrijden plaats. Sinds 1984 gaat de organisatie op zoek naar de lekkerste producten om de creativiteit van de Nederlandse horeca een kwaliteitsimpuls te geven. Hamburgerbar Ter Marsh won de Lekkerste Burger.

Eerste twee branche erkende meesterverkopers

Eerste twee branche erkende meesterverkopers

Gerda Meijer en Wim Koelewijn zijn de eerste twee door de branche erkende meesterverkopers. Na het succesvol afleggen van de meesterproef kregen zij op 13 januari van Ad Bergwerff, voorzitter Commissie Meesterproef, de officiële gouden ‘meesterspeldjes’ en de bijbehorende oorkonde.

Gold & Green wint Horecava Innovation Award 2020

Gold & Green wint Horecava Innovation Award 2020

Gold & Green heeft de Horecava Innovation Award 2020 gewonnen met het product Pulled Oats, een alternatief voor vlees. Winnaar van de Duurzaamheid Award Karel de Vos is Karma Shoarma van het gelijknamige bedrijf uit Haarlem. De prijsuitreiking vond plaats tijdens de opening van de Horecava.

Houwers Groep reikt Voedselveiligheid Bokaal uit na Horecava

Houwers Groep reikt Voedselveiligheid Bokaal uit na Horecava

Jaarlijks vinden tijdens Horecava de Lekkerste Wedstrijden plaats. Elke deelnemer wordt door de inspecteurs van Houwers Groep grondig gekeurd op een voedselveilige en hygiënische werkwijze. Om het belang van voedselveiligheid extra te benadrukken, roept het inspectiebureau de Voedselveiligheid Bokaal Horecava 2020 in het leven.