Winkelformules

Uit dit dossier
Slager Fred Piepenbrock gelooft in eigen kwaliteit

Slager Fred Piepenbrock gelooft in eigen kwaliteit

Al 28 jaar staat slager Fred Piepenbrock aan het roer van slagerij Piepenbrock in Diemen. Deze grote ambachtelijke slagerij is georganiseerd als een supermarkt. Klanten lopen met hun mandje door de zaak en rekenen af bij de kassa. Maar er is ook bedienend personeel en alles is vers en ambachtelijk bereid. Naast vlees en vleeswaren verkoopt de slager...

Topslager Peter van Berkel luistert naar zijn klanten

Topslager Peter van Berkel luistert naar zijn klanten

Topslager Peter van Berkel startte in 2014 met zijn slagerij in winkelcentrum Lindenburg aan de rand van Roosendaal. In vier jaar tijd wist de slager zijn omzet ruimschoots te verdubbelden. Het leveren van kwaliteit en aandacht voor de klant speelde hierbij een belangrijke rol. Topslager Peter van Berkel De slagerij van Van Berkel is aangesloten...

De Leidsche Vleeschhouwerij verkoopt alleen biologisch vlees

De Leidsche Vleeschhouwerij verkoopt alleen biologisch vlees

Richard en Semra van Rijnswou staan op de markt met de Leidsche Vleeschhouwerij. Ze kochten de marktwagen terwijl ze nog een eigen winkel in Voorschoten hadden. "We wilden naast op de markt staan, ook graag met biologische producten beginnen en die combinatie was in de winkel wat lastig. Je moet voor je certificering namelijk alles heel goed gescheiden...