Winkelformules

Uit dit dossier
‘Op maandag slachten, de rest van de week verwerken’

‘Op maandag slachten, de rest van de week verwerken’

Waar de Dalfsense slager John van Broekhuizen het meest trots op is? Zijn rauwe vleeswaren. “Zoals onze Culatello, die knoop ik in een blaas, omwikkel ik met theedoeken en besprenkel ik met witte wijn. Dat geeft een prachtige kleur en smaak.” Werkelijk álle vleesproducten in zijn winkel zijn zelfgemaakt.

Vereniging van Keurslagers viert 75-jarig jubileum

Vereniging van Keurslagers viert 75-jarig jubileum

Vereniging van Keurslagers viert jubileum: al 75 jaar een krachtig collectief

Het Worstmakersgilde en Uw Slager gaan samenwerken

Het Worstmakersgilde en Uw Slager gaan samenwerken

Het Worstmakersgilde en Uw Slager gaan nauw samenwerken. Het samengaan van beide organisaties biedt alle aangesloten ondernemers aanvullende mogelijkheden op het gebied van lokale presentatie en vakinhoudelijke kennis.

Make-over voor slagerij Dick Reus

Make-over voor slagerij Dick Reus

Een geslaagde make-over: slager Dick Reus is blij met de restyling van zijn winkel. In een week tijd kreeg zijn winkel een frisse look. De inrichting is veranderd en er zijn nieuwe koelmeubelen van Koeltechnisch Buro Midden Nederland. “Klanten hebben het gevoel dat de winkel ruimer is geworden, terwijl de oppervlakte niet is vergroot.”

Versbeleving bij Culinaire Slagerij Walter Brouwer

Versbeleving bij Culinaire Slagerij Walter Brouwer

Walter Brouwer is met zijn culinaire slagerij al jaren een begrip in Purmerend. Hij heeft onlangs zijn zaak laten verbouwen, het gehele interieur is vernieuwd. Met twee directe concurrenten minder, wacht hem een drukke periode. Hoe bereidt hij zich voor op de feestdagen?