Vlees+ nummer 5 | oktober 2018

Vlees+ 5-2018

In deze editie:

- Winnaar van de Spareribs Trophy Van Tilburg
- Cateringtak succesvol bij Slagerij Runderkamp
 - Jochem Diekerhof heeft een culinaire passie voor vlees
- Volop te winnen bij Slavakto
- Exposantenlijst en Beursplattegrond Slavakto
- Kippen met het Franse Label Rouge keurmerk zijn veel buiten
- Bio-varkenshouderij Alpeko is biologisch, innovatief én klimaatneutraal
- Vlees Japans wagyu-rund is kostbare traktatie
- Open huis bij Baaijens Industrial Equipment
- Elk varken een unieke code met de printtechnologie van ReaJet
- Food Innovation Academy brengt studenten en bedrijfsleven bij elkaar
- Zout versus Zout

En de rubrieken

- In Beeld
- Nieuws
- Ambacht
- Column SVO
- Wetgeving
- Column Marc Veltman
- Recepten Marc Veltman
- Boeken