Vleesmagazine 3 | mei 2021

Het eerste gecombineerde nummer van Vleesmagazine en Vlees+ verschijnt 14 mei. Het thema is BBQ. Abonnees ontvangen het magazine en kunnen alle artikelen ook hier online lezen. Nog geen abonnee? Sluit dan een abonnement af!
In deze editie
- De toekomst van de slagerij
Welke kansen zien branchevertegenwoordigers? - Keurslager van Linschoten uit Rotterdam
Succesvol met barbecuecatering
De favoriete slager van Vanja van der Leeden
‘Bij Slagerij Vet is alles mogelijk’ - Maatregelen single use plastics
Ook versspecialisten krijgen ermee te maken - Het ultieme varkensvlees
Volgens barbecuekoning Jord Althuizen - De kweekvleesrace
Klinkende euro’s voor kweekvleesbedrijven
Rubrieken
- SVO vakopleiding food
- In Beeld
- Uit de Branche
- Slagers over... barbecue
- Recept: barbecueworst
- Recept: Krustenschinken
- Financieel
- Column Jan Nederhoed
- Wetgeving
- Rondvraag: barbecue
- Boeken
In deze editie
Barbecueworst - saté, curry, tuinkruiden en Jalapeño/cheddar
Laten we hopen dat de ergste COVID-perikelen straks voorbij zijn, zodat we ons weer kunnen richten op echt leuke dingen, zoals barbecueën. Ik hoef u niet te vertellen dat de barbecueworst nog steeds een wezenlijk onderdeel is van menig barbecueparty.