Vleesmagazine 3 | mei 2021

VLEES03_cover

Het eerste gecombineerde nummer van Vleesmagazine en Vlees+ verschijnt 14 mei. Het thema is BBQ. Abonnees ontvangen het magazine en kunnen alle artikelen ook hier online lezen. Nog geen abonnee? Sluit dan een abonnement af!

In deze editie

  • De toekomst van de slagerij
    Welke kansen zien branchevertegenwoordigers?
  • Keurslager van Linschoten uit Rotterdam
    Succesvol met barbecuecatering
    De favoriete slager van Vanja van der Leeden
    ‘Bij Slagerij Vet is alles mogelijk’
  • Maatregelen single use plastics
    Ook versspecialisten krijgen ermee te maken
  • Het ultieme varkensvlees
    Volgens barbecuekoning Jord Althuizen
  • De kweekvleesrace
    Klinkende euro’s voor kweekvleesbedrijven

Rubrieken

  • SVO vakopleiding food
  • In Beeld
  • Uit de Branche
  • Slagers over... barbecue
  • Recept: barbecueworst
  • Recept: Krustenschinken
  • Financieel
  • Column Jan Nederhoed
  • Wetgeving
  • Rondvraag: barbecue
  • Boeken
In deze editie
Barbecueworst - saté, curry, tuinkruiden en Jalapeño/cheddar

Barbecueworst - saté, curry, tuinkruiden en Jalapeño/cheddar

Laten we hopen dat de ergste COVID-perikelen straks voorbij zijn, zodat we ons weer kunnen richten op echt leuke dingen, zoals barbecueën. Ik hoef u niet te vertellen dat de barbecueworst nog steeds een wezenlijk onderdeel is van menig barbecueparty.