Edities
Vlees+ 1 | februari 2020

Vlees+ 1 | februari 2020

In deze editie KNS en VNV gaan samenwerkenVlees en vis liggen allebei op het bord 64ste editie van de HorecavaVeel aandacht voor vleesvervangers Jaarbijeenkomst De GildeslagerWinnaars traiteur en worstmaker van het jaar Ahmed PapaHalal slagerij en toko VarkensgelukVarkensurinoir pakt stikstofprobleem aan FAK SoftwareKennispartner voor ondernemers Dit...

Vlees+ 6 | oktober 2019

Vlees+ 6 | oktober 2019

In deze editie De kunst van Foodpairing met hertenvleesWetenschappelijk koken met Peter Coucquyt Wildcentrale Nijmegen klaar voor wildseizoen‘Wat je zelf maakt, heeft een meerwaarde’ De Presalé runderen van Geert MeersschaertHightech-veehouderij in natuurgebied BEURSKATERN VAS NIEUWEGEINVoorbeschouwing Beursplattegrond in de Beursfabriek...

Vlees+ 5 | september 2019

Vlees+ 5 | september 2019

In deze editie Chef Nel Schellekens op de bres voor de os‘Laten we ‘mannenvlees’ eten’ Slager Dennis van de Ven uit Schijndel:‘Ik wil vlees verkopen’ Ben the Spiceman is creatief met kruidenRondreizen om ideeën op te doen VAS weer ‘gewoon’ in Food Center AmsterdamJohn Bakker en Sjaak van der Werff...

Vlees+ 4 | Juli 2019

Vlees+ 4 | Juli 2019

In deze editie Slagers lunchen bij Brandt & Levie Slagerij De Ridder gaat voor puur kwaliteit Flatskin - Papieren verpakking voor vlees Fresh! Verswinkel in Leidschendam 24 BBQ-Masterclass met Iers vlees Biologische geitenhouder Van Tilburg Expertisecentrum wil krachten bundelen Boeren BBQ van Degens Met Anko reizen naar de AnugaTec Maak van...

Vlees+ nummer 3 | mei 2019

Vlees+ nummer 3 | mei 2019

In deze editie Goud voor Team NL bij IYBC Slagerij Tholhuijsen: 10 maanden werken voor je jaaromzet Avo boekt succes met kruidenworkshops VWAS wil kennis delen Bufferglucose werkt Stiertjes mesten zonder antibiotica VIP-event: vers, inspirerend en actief VIP-event: vol workshopprogramma Met Anko naar beurzen IFFA Frankfurt: groot, groter, groots...

Vlees+ nummer 1 | februari 2017

Vlees+ nummer 1 | februari 2017

In deze editie: Nieuwe vorm van toezicht op slachthuizen Ambacht: coppa  Scherpe messen dankzij slijperij Moes in Amsterdam Inspiratie opdoen in Londen Brede food-opleiding gestart bij SVO Lezing: 'Is worst de sigaret van de toekomst?' Rondvraag: slagers benutten techniek creatief En de rubrieken: Nieuwsfoto: grote grillworsttest Column Marc...

Vlees+ nummer 1 | februari 2018

Vlees+ nummer 1 | februari 2018

In deze editie: Prijzenregen bij jaarbijeenkomst worstmakersgilde Kampioensslager Pepijn Putman in Arnhem Open dagen bij SVO vakopleiding food Keihard trainen voor de iybc Eelco Wijnands van charcuterie.nl Han Braamskamp wint grote grillworsttest Trotse partners ondersteunen 'uw slager' Volop inspiratie opdoen bij de horecava Nico Klein zweert bij...

Vlees+ nummer 2 | april 2018

Vlees+ nummer 2 | april 2018

In deze editie: Meld je aan voor de dag van de slager XXL  Meestertitel voor Dennis van Dun en Wouter van de Veen Winnaar van de grote grillworsttest Han Braamskamp Kevin van der Veen over zijn deelname aan de IYBC Mirek Mulder doet via workshops aan klantenbinding Zeeuws scharrelvarken krijgt de ruimte Culinarist Ruud Jansen gaat alleen voor...

Vlees+ nummer 3 | juni 2018

Vlees+ nummer 3 | juni 2018

In deze editie: - 'Dag van de slager XXL 2018 - Of je in Leiderdorp of Rotterdam staat, is een groot verschil' - Klebo in startblokken naar weer 25 jaar vernieuwing - Online tussen supermarkten vakslager - Vlees zoals vroeger naar moderne norm - Zeker Zeeuws lamsvlees van schapenfokkerij Oosterstein - Tomassen Duck-To BV in Ermelo - Proeven, kennismaken...

Vlees+ nummer 4 | augustus 2018

Vlees+ nummer 4 | augustus 2018

  In deze editie: - Culinair barbecueën om prijzen  - Slagerij Piepenbrock in Diemen - Topslager Peter van Berkel - Slager Vet op de Zeedijk in Amsterdam - Wildrundvlees spreekt kritische vleeseter aan - Kalverliefde vanuit een rolstoel - Ruyghveen concept roeit snel - Rust en ruimte voor de pasham - Het slagersvak moet weer sexy worden...

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine 2 | april 2022
Vleesmagazine 2 | april 2022

Het thema van Vleesmagazine 2 is BBQ. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees verder
Verpakkingsspecial 2021
Verpakkingsspecial 2021

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar Vlees+
voor slechts € 49,99 ex. BTW 

Aanvragen
Agenda

Keuring Spareribs Trophy

9 maart 2022

Lees meer

PLMA World of Private Label 2022

31 mei 2022 - 1 juni 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food juni 2022

22 juni 2022

Lees meer
Vlees + op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea