Agenda

Horecava 2020

13 januari 2020 - 16 januari 2020

Lees meer

iMIS Food Netwerkmeeting Rotterdam

17 januari 2020

Lees meer

Bio-beurs 2020

22 januari 2020 - 23 januari 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Nijmegen

23 januari 2020

Lees meer

Voedselveiligheid en commercieel voordeel: het kan!

23 januari 2020

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food Best

24 januari 2020

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food Rijswijk

24 januari 2020

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food Rijswijk

25 januari 2020

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food Best

25 januari 2020

Lees meer

Save the date: HAS Food Experience 2020

4 februari 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Kasterlee, België

6 februari 2020

Lees meer

Intergastra 2020

15 februari 2020 - 19 februari 2020

Lees meer

Cursus Kennismaking met Productieprocessen

3 maart 2020

Lees meer

Cursus allergenen management Renswoude

5 maart 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Renswoude

10 maart 2020

Lees meer

Expo GastroPan 2020

12 maart 2020 - 14 maart 2020

Lees meer

Workshop Zout- en suikerverlaging

20 maart 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Eindhoven Airport

2 april 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Geertruidenberg

14 mei 2020

Lees meer

Cursus allergenen management Beveren, België

26 mei 2020

Lees meer

More than Drinks Inspiration!

6 september 2020 - 7 september 2020

Lees meer
Vlees+ 7 | november 2019
Vlees+ 7 | november 2019

Met onder andere: Michel Driessen, CEO van Verstegen, Topslager Rudolf Alblas, De Sjroete Farm, Vion zet in op vleesvervangers en de kracht van beeld.

Lees meer
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar Vlees+
voor slechts € 49,99 ex. BTW 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Vlees + op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea