1788 rundvlees krijgt geverifieerde Black Angus erkenning

1788 Jan Zandbergen

Het Australische rundvlees 1788 krijgt vanaf juni 2018 de geverifieerde Black Angus beef certificering van de Angus Society of Australia. 1788 is een merk van Jan Zandbergen voor de Europese foodservice-industrie.

Het assortiment van 1788 bestaat uit Australisch graangevoerd rundvlees. Voor dit merk gebruikt Jan Zandbergen slechts één ras te gebruiken voor meer consistentie. Er is gekozen voor Black Angus omdat dit ras de beste smaak heeft en dit rundvlees steeds populairder wordt.

De merknaam verwijst naar het jaar 1788. Toen zette kapitein Arthur Philip voet aan wal in New South Wales, Australië. In zijn vloot nam hij 6 koeien en een stier mee, de start van het houden van vee 'Down Under'.

Jan Zandbergen “World-Wide Quality in Meat” is een tweede generatie familiebedrijf en behoort tot de grotere vleesimporteurs/–exporteurs en vleesbewerkers in Europa. Ze leveren een assortiment hoge kwaliteit vlees en gevogelte aan retailers, food services, groothandels en de vleesverwerkende industrie.

 

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Ecolana Bûtendyks Rundvlees

Ecolana Bûtendyks Rundvlees

Ecolana heeft runderen in het zilte kweldergebied nabij de Holwerter pier losgelaten. Hiermee is een start gemaakt met het natuurlijk beheren en ontwikkeling van het natuurgebied. Het ecologisch vlees wordt vervolgens vermarkt aan restaurants en particulieren. Ecolana werkt hiervoor samen met Jan & Sije de Graaf uit Ternaard. Bûtendyks Rundvlees...

Slagerij Konijn verkoopt vlees met 'drie sterren beter leven'-keurmerk

Slagerij Konijn verkoopt vlees met 'drie sterren beter leven'-keurmerk

Al het rund-, kalfs- en varkensvlees bij Slagerij Konijn uit Den Helder heeft sinds september 2019 net het 'drie sterren beter leven'-keurmerk van de Dierenbescherming. De slagerij is een van de eerste slagers van Nederland die dit doet.

Uitbreiding The Meatlovers

Uitbreiding The Meatlovers

Vleeshandel Jan Zandbergen breidt het assortiment The Meatlovers uit met wild- en gevogelteproducten. Hiermee komt het assortiment bevroren vlees van The Meatlovers op ruim 50 artikelen. Wildassortiment Het wildassortiment bestaat onder andere uit hertenbiefstuk, reebiefstuk, hazenrugfilet, maar ook herten- of wildzwijnpuntjes en hele hazen- en konijnenbouten....