1788 rundvlees krijgt geverifieerde Black Angus erkenning

3 juni 2019

Het Australische rundvlees 1788 krijgt vanaf juni 2018 de geverifieerde Black Angus beef certificering van de Angus Society of Australia. 1788 is een merk van Jan Zandbergen voor de Europese foodservice-industrie.

Het assortiment van 1788 bestaat uit Australisch graangevoerd rundvlees. Voor dit merk gebruikt Jan Zandbergen slechts één ras te gebruiken voor meer consistentie. Er is gekozen voor Black Angus omdat dit ras de beste smaak heeft en dit rundvlees steeds populairder wordt.

De merknaam verwijst naar het jaar 1788. Toen zette kapitein Arthur Philip voet aan wal in New South Wales, Australië. In zijn vloot nam hij 6 koeien en een stier mee, de start van het houden van vee 'Down Under'.

Jan Zandbergen “World-Wide Quality in Meat” is een tweede generatie familiebedrijf en behoort tot de grotere vleesimporteurs/–exporteurs en vleesbewerkers in Europa. Ze leveren een assortiment hoge kwaliteit vlees en gevogelte aan retailers, food services, groothandels en de vleesverwerkende industrie.

 

Altijd op de hoogte blijven?