Nieuwe lijn leren schorten

13 juni 2016

Het nieuwe merk Xapron ontwerpt en produceert een nieuwe lijn soepele leren schorten. Er zijn verschillende leersoorten en kleuren. De schorten zijn te gebruiken in de professionele horecakeuken of in de keuken thuis, tijdens de familie BBQ of tijdens het klussen.

Ambachtelijk

Vanaf februari 2016 verkoopt en ontwerpt Xapron (een merk van Fredani Fashion uit Waalwijk) deze handgemaakte leren schorten. Eigenaar Peter Vrins bedacht de naam X(apron), vanwege zijn voorliefde voor mooie ambachtelijke producten en voegde daarom een X(kus) toe aan de Engelse naam Apron. De ontwerpen komen van het eigen design team en worden daarna op een ambachtelijke manier gemaakt in het eigen atelier in Nederland. Vandaar het oranje wimpertje dat ieder leren schort meekrijgt tijdens de afwerking.

Leersoorten

De leren schorten zijn verkrijgbaar in verschillende leersoorten  zoals bijvoorbeeld de Ohio, Hermes, Kaaiman, BBQ en Tribe. Daarna kiest men de kleur en de afwerking. De schorten zijn nu ook via de website van Xapron te bestellen.

  •  

Altijd op de hoogte blijven?