Vakwedstrijd voor slagers om lekkerste Zeeuws spek

spek

Wie maakt het beste Zeeuws spek en wint de Zeeuws Spek Trofee? Slagers uit de provincie Zeeland kunnen zich nog tot 28 september inschrijven voor de vakwedstrijd. De spekcompetitie is een onderdeel van een Zeeuws programma over voedsel, dat zich afspeelt tijdens de Dutch Agri Food Week van 12 tot en met 25 oktober. De wedstrijd wordt georganiseerd door Food Delta Zeeland en Lekker Zeeuws in samenwerking met SVO Vakopleiding Food en de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS).

Competitie

Deelnemers moeten 28 september een stuk spek inleveren bij SVO Vakopleiding Food in Goes. De eerste keuring is op 29 september, uit alle ingezonden producten worden drie finalisten georganiseerd. Op 13 oktober wordt de ‘Zeews Spek Trofee’ uitgereikt aan de winnende slager. Alle deelnemende slagers ontvangen een eervolle vermelding voor hun inzending.

Aanmelden

Inschrijven voor de wedstrijd kan vòòr 28 september door te mailen naar info@fooddeltazeeland.nl.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Slagers kunnen zich inschrijven voor de Grote Grillworsttest 2020

Slagers kunnen zich inschrijven voor de Grote Grillworsttest 2020

Op 5 maart vindt de keuring van de Grote Grillworsttest plaats, de eerste KNS vakwedstrijd van 2020. Slagers kunnen zich hiervoor inschrijven bij de KNS. Vorig jaar won slager Gerard van de Weg van Topslagerij Van de Weg uit het Gelderse Oosterwolde deze wedstrijd.

De VAS is voorbij

De VAS is voorbij

De VAS is weer achter de rug. Als je het mij vraagt, een goede beurs, met prima vakwedstrijden en uitstekende winnaars. Een leuke beurs ook, die ondanks de locatie, toch Amsterdamse gezelligheid kende.

Keurslager Jongmans winnaar Lekkerste Bal Gehakt 2019

Keurslager Jongmans winnaar Lekkerste Bal Gehakt 2019

Slager Jean-Pierre Jongmans van Keurslager Jongmans uit Klundert won de KNS-vakwedstrijd Lekkerste Bal Gehakt 2019. Op 5 november kreeg de slager de prijs uit handen van juryvoorzitter Dennis van Dun en tv-presentatrice Corine Boon. Dit gebeurde tijdens de VAS beurs in de Beursfabriek in Nieuwegein.