Horecava introduceert Pub Quiz op Facebook

25 december 2013

Horecava heeft de Horecava Pub Quiz, een applicatie op Facebook,  gelanceerd. Via de app worden fans van de Horecava Facebookpagina uitgedaagd hun kennis over de vakbeurs te testen.

De quiz bestaat uit vijftien multiple choice vragen, waarvan de antwoorden vindbaar zijn op Horecava.nl. Deelnemers maken kans op verschillende prijzen, beschikbaar gesteld door exposanten.

De quiz kan zowel individueel als met een team van minimaal vijf personen gespeeld worden. Op basis van snelheid van antwoord geven en de juiste antwoorden krijgen de deelnemers punten en komen in een overall ranking te staan. Extra punten zijn te verdienen door vrienden uit te nodigen. De overall winnaar wordt na beurs bekend gemaakt op Facebook, Twitter en Horecava.nl.

Beursapplicatie 

Naast de Pub Quiz presenteert de Horecava ook een beursapplicatie (voor Android, iPhone en iPad). Praktische informatie over de beurs, zoals het actuele programma, een deelnemerslijst en een noviteitenlijst is terug te vinden via deze app. Zo heeft de bezoeker tijdens de beurs altijd toegang tot het actuele programma en blijft men op de hoogte van het laatste nieuws.

Horecava wordt van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari 2014 gehouden in Amsterdam RAI. De beurs is geopend van 11.00 tot 18.00 uur. De Horecava is alleen toegankelijk voor professionele bezoekers. Meer informatie over Horecava 2014 en de Pub Quiz is te vinden op www.horecava.nl. Horecava is ook te volgen op Twitter (@horecava) en Facebook.

Altijd op de hoogte blijven?