Dungelmann opent vierde locatie

20 december 2016

Na wekenlang van verbouwen is het zover: Dungelmann Chicken & Burgers is geopend. Het is de vierde locatie met het Dungelmann-concept in Den Haag van eigenaar Wouter de Kroes.

Deli-counter

Bij de Deli-counter kannen gasten terecht voor: ontbijt, boterhammen, tosti's en gegrilde panini's, luxe en belegde broodjes, de befaamde Dungelmann croquet en bal gehakt, maar ook voor afhaal maaltijden of om ter plekke te nuttigen.

Restaurant

In het restaurant kunnen gasten terecht voor lunch en diner met diverse Dungelmann burgers (van het Hereford runderras), salades, kippetjes van het spit (opgegroeid in een natuurlijke omgeving en plantaardig gevoerd) en patisserie.

(Koffie)bar

Daarnaast is er een (koffie) bar met een uitgebreide selectie wijnen, ambachtelijk bieren en snacks voor bij de borrel.

Dungelmann

Dungelmann is onder meer bekend om de kroketten en gehaktballen. In 1861 richtte de heer P.G. Dungelmann de gelijknamige slagerij op. Toen al zeer bijzonder te noemen was dat de slagerij zich bevond midden tussen de haute couture aan de chique Hoogstraat, alwaar de slagerij nog steeds gevestigd is. Wouter de Kroes heeft Dungelmann uitgebreid met deli counters in het shoppingcenter New Baylon en de Nieuwe Passage en de Turfmarkt in Den Haag.

Altijd op de hoogte blijven?