Nieuws

Najaarsbeurs ‘Food on the Move’

Het afhalen én laten bezorgen van eten zit in de lift. En ook onderweg even gauw een maaltijd meenemen gebeurt steeds vaker. De consument is meer dan ooit in beweging, en daarmee staat de ‘statische’ onderneming voor een uitdaging. Hoe kunnen wij daarop inspelen? Op deze vraag probeert de VAV*groep antwoord te geven.

Najaarsbeurs ‘Food on the Move’

Op zondag 29 oktober en maandag 30 oktober vindt daarom de najaarsbeurs ‘Food on the move’ plaats. Een week later, op zondag 5 november en maandag 6 november, vindt de beurs in Noordwijk plaats. De VAV*groep wil tijdens de beurs de gasten laten zien wat zij allemaal in huis heeft om de versspecialist van dienst te zijn.

Op de beurs zijn zowel traditionele als bijzondere producten uit binnen- en buitenland. VAV*groep reikt tijdens de beurs handvatten aan om de bijzondere achtergronden op een juiste manier door te vertalen naar de consument. Dit kan door middel van online- en offline communicatie.

Daarnaast is er aandacht voor non-food artikelen. Want producten moeten verpakt de winkel verlaten. VAV*groep presenteert de collectie (milieuvriendelijke) disposables én twee nieuwe eigen lijnen verpakkingsmaterialen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *