Nieuws

Slagerij Peter Dirkse start crowdfundingsactie

Slagerij Peter Dirkse

Slagerij Peter Dirkse uit Vleuten start een crowdfundingsactie via Funding Circle. De ambachtelijke slager bevindt zich in een groeifase en is op zoek naar meer financiële ruimte voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

De slagerij werd in 1937 opgericht in Vleuten. Het bedrijf is een echt familiebedrijf. De ambachtelijke slager heeft een eigen worstenmakerij en verkoopt naast vleesproducten ook verse maaltijden zoals erwtensoep en stamppot.

Funding Circle

Met deze crowdfundingsactie kunnen particulieren en andere investeerders een (klein) bedrag investeren in het bedrijf en ontvangen hierover rente als vergoeding. Alle kleine bedragen samen vormen de totaal gevraagde geldsom om het project volledig te financieren.

Funding Circle is de online marktplaats voor bedrijfskredieten. MKB’ers kunnen hier een lening aanvragen vanaf € 5.000 tot € 250.000. Particuliere en zakelijke investeerders kunnen vanaf € 100 investeren. Funding Circle is gevestigd in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, en Duitsland.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *