Het vak

Beyond Meat hamburgers bij Thrill Grill

Hamburgerketen Thrill Grill van sterrenchef Robert Kranenborg gaat hamburgers verkopen met Beyond Meat. Dat meldt Misset Horeca. Beyond Meat is een op planten gebaseerde burger die eruit ziet en smaakt als vlees. Daarnaast is de burger volledig vrij van soja en gluten en bevat deze meer proteïne dan vlees.
Beyond Meat is het resultaat van tien jaar onderzoek en productontwikkeling aan de universiteit van Missouri in de VS. De kleur is lichtroze als vlees, de textuur stevig en vlezig.

Thrill Grill heeft inmiddels vier vestigingen in Nederland. Het concept is bedacht door topchef Robert Kranenborg en Maarten van den Biggelaar, oprichter van Quote. Zij wilden een unieke hamburger maken met eerlijke, verse en biologische ingrediënten van topkwaliteit. De keuze voor Beyond Meat is ingegeven door de groeiende vraag naar vleesvervangende producten.
Bij Thrill Grill zijn verder hamburgers van eerlijk echt vlees van Hollandse Weidekoeien verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *