Italië erkent opnieuw drie Nederlandse Parmaham-specialisten

17 mei 2018

Parmaham wordt in meer dan honderd landen wereldwijd verkocht. Het dankt haar populariteit onder meer aan de heerlijke smaak en het exclusieve gebruik van natuurlijke ingrediënten. Detaillisten over de hele wereld worden door het Consorzio del Prosciutto di Parma uitgenodigd om Parmaham-specialist te worden. Dit jaar zijn in Nederland de Keurslagers Vink-America in Sittard, Heuts in Maastricht en Van Hest in Goirle uitverkoren.

De winkels zijn voorgedragen en uitverkozen vanwege hun vakkennis, passie en enthousiasme en de wil om de faam van de Parma verder uit te dragen. Parmaham is een van Italië’s rijkste culinaire tradities en het Consorzio del Prosciutto di Parma beschermt de echtheid met het kwaliteitszegel van de Kroon zodat de kwaliteit is gegarandeerd en extra omzet binnen handbereik ligt.

31 Specialisten

Het Parmaham programma werd opgezet om de ware specialisten te erkennen en te belonen voor hun inzet. In 2016 ging het programma in Nederland officieel van start en werden de “Parmaham specialisten”, ook voor de consument herkenbaar aan een speciaal logo. Er zijn in totaal nu in totaal 31 Specialisten in Nederland. Alle deelnemers beschikken over uniek winkelmateriaal en worden betrokken bij speciale acties om hun erkenning te ondersteunen en verder uit te dragen.

Deelname is open

Het Parmaham specialisten programma zal naar verwachting de komende jaren worden voortgezet en ook andere gerespecteerde slagers en speciaalzaken zullen hiervoor uitgenodigd worden. Deelname is open voor een ieder die aan de gestelde eisen voldoet en die een effectieve bijdrage wil leveren aan de bekendheid en promotie van het product.

  •  
  •  
  •  

Altijd op de hoogte blijven?