Slagerij Steltenpool jubileert

19 april 2018

Slagerij Steltenpool in Hoevelaken viert van 12 t/m 21 aptril het 30-jarig jubileum. Er worden demonstraties gegeven waarbij klanten van alles mogen proeven en het publiek mag die dagen een kijkje achter de schermen nemen.

Gerard en Marian Steltenpool startten in 1988 hun slagerij in de Westerdorpsstraat in het centrum van Hoevelaken. “Toen we hier  startten, was de hele bedrijfsruimte 100 vierkante meter. Dat is nu alleen de winkel. Twintig jaar geleden hebben we er 200 vierkante meter productieruimte aangebouwd. En in 2016 heeft de winkel een complete make-over gehad”, vertelt Gerard Steltenpool, die met zijn vrouw Marian eigenaar is van de slagerij. Ook dochter Suzan is bijna elke dag in de winkel te vinden en zal t.z.t. de zaak overnemen.

Naast het assortiment vers vlees, lopen ook de maaltijden erg goed en is er veel belangstelling voor de ‘specials’, zoals de cordon bleu en de houthakkerssteak. Er is een nieuwe stroom klanten bij gekomen, bijvoorbeeld uit Amersfoort-Vathorst, een Vinex-wijk. “Bij de opening hebben we ook in de omgeving van Hoevelaken geflyerd. Er kwamen nieuwe klanten en die zijn blijven komen, ook veel jonge gezinnen.

Tot en met zaterdag zijn er bij de jubilerende slagerij tale van feestaanbiedingen en er is een grabbelton met leuke prijzen. www.steltenpool.keurslager.nl

(foto: Henk Riswick)

  •  
  •  

Altijd op de hoogte blijven?