Start Vers Inspiratie Platform

19 maart 2018

De vierde editie van het Vers Inspiratie Platform gaat vandaag (19 maart) om 15.00 van start. Deze twee dagen bieden volop inspiratie voor de versspecialist. Vlees+ is natuurlijk aanwezig op de beurs. U vindt ons in stand 41.

Op deze vakbeurs zijn er verschillende inspiratiezones en pleinen met productpresentaties en -demonstraties. Er is een proefplein met hapjes en producten en een speciaal bbq-plein. Ook zijn er verschillende masterclasses en workshop.

Exclusief programma voor Keurslagers

Voor Keurslagers is er een speciaal programma met het thema 'Onderscheid maak je'. Bas van Nijhuis en Oos Kesbeke delen hun visies. Kesbeke gaat vooral in op het product en vertelt hoe hij van Fijne Tafelzuren van augurk weer een hip product heeft gemaakt. Nijhuis, scheidsrechter en eigenaar van twee bakkerijen, vertelt hoe hij onderscheid maakt door zijn teamleden elkaar te laten versterken. Daarnaast belichten drie keurslagers en de directeur van de Vereniging van Keurslagers Joep Klaver het thema vanuit het perspectief van de ondernemer.

Loek Peters

Acteur Loek Peters geeft samen met Dave Kessels (TTC) beide dagen de VIP-masterclass 'Maak de ander beter'. Dit proefcollege van de Versplatform Academie is gericht op de ondernemersvragen die de versspecialist heeft. Peters en Kessels dagen de deelnemers van deze interactieve masterclass uit om na te denken 'hoe het anders kan'. Peter heeft vanuit zijn ervaring als acteur een filosofie ontwikkeld voor het bedrijfsleven met als uitgangspunt de ander zo goed mogelijk zijn werk te laten doen.

  • https://www.youtube.com/watch?time_continue=54&v=xcQZzXDOIH8
  •  

Altijd op de hoogte blijven?