Nieuws

De Worstbijbel is verschenen

worstbijbel

Eind februari verscheen bij Uitgeverij Carrera Culinair de Worstbijbel. In dit boek onthult de auteur Meneer Wateetons alle slagersgeheimen en toont hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt.

Met uitgebreide instructies en stap-voor-stapfoto’s legt Meneer Wateetons alle technieken van het worst maken uit. In het boek is onder andere aandacht voor het zelf maken van braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en vegetarische worst. Ook staan er recepten voor het bereiden van worst. De Worstbijbel is een geheel herziene versie van de worstklassieker Over Worst uit 2011.

Meneer Wateetons is een culinair schrijver van onder andere van vijf kookboeken, blogs en tijdschriften. Hij is een gepromoveerd wetenschapper. Meneer is een personage.

Boekgegevens:
Titel: Worstbijbel
Auteur: Meneer Wateetons
ISBN: 9789048842261

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *