Beyond Meat hamburgers bij Thrill Grill

Vega-hamburger Beyond Meat

Hamburgerketen Thrill Grill van sterrenchef Robert Kranenborg gaat hamburgers verkopen met Beyond Meat. Dat meldt Misset Horeca. Beyond Meat is een op planten gebaseerde burger die eruit ziet en smaakt als vlees. Daarnaast is de burger volledig vrij van soja en gluten en bevat deze meer proteïne dan vlees.

Beyond Meat is het resultaat van tien jaar onderzoek en productontwikkeling aan de universiteit van Missouri in de VS. De kleur is lichtroze als vlees, de textuur stevig en vlezig.

Thrill Grill heeft inmiddels vier vestigingen in Nederland. Het concept is bedacht door topchef Robert Kranenborg en Maarten van den Biggelaar, oprichter van Quote. Zij wilden een unieke hamburger maken met eerlijke, verse en biologische ingrediënten van topkwaliteit. De keuze voor Beyond Meat is ingegeven door de groeiende vraag naar vleesvervangende producten.

Bij Thrill Grill zijn verder hamburgers van eerlijk echt vlees van Hollandse Weidekoeien verkrijgbaar.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Zandbergen brengt Beyond Meat op de Europese Markt

Zandbergen brengt Beyond Meat op de Europese Markt

Zandbergen World’s Finest Meat gaat Beyond Meat vertegenwoordigen in Europa. De Californische start-up Beyond Meat wordt gezien als leider op het gebied van plantaardig vlees. Het bedrijf wil nu uitbreiden naar Europa en ziet in Zandbergen de ideale partner. Vanaf juli is de Beyond Burger verkrijgbaar voor foodservice klanten van Zandbergen in Europa,...

Kranenborg maakt burgers van melkkoeienvlees

Kranenborg maakt burgers van melkkoeienvlees

Burgerketen Thrill Grill van meesterkok Robert Kranenborg maakt zijn beefburgers van het vlees van weidekoeien van melkveehouders van DOC Kaas. Ook gebruikt de burgerketen de Gouda Holland weidekaas van DOC Kaas. Dit initiatief moet bijdragen aan het stimuleren van weidegang en een betere verwaarding van weideproducten. Weidevlees De leverancier van...