Arjen Vonk nieuwe Business Unit Director van Offerman

Arjen Vonk_Offerman_Ter Beke

Arjen Vonk wordt op 1 januari 2019 de nieuwe Business Unit Director van Offerman. Hij volgt Maarten Elsinga op, die Ter Beke verlaat en terugkeert naar Zwanenberg Food Group.

Business Unit Director van Offerman

Vonk (49) begon in 2015 bij Zwanenberg en is sinds de start van Offerman actief in deze organisatie. Hij heeft een brede achtergrond en werkte in diverse rollen bij onder andere ING, Aldi en Essent. In zijn nieuwe positie rapporteert Vonk  aan de CEO van Ter Beke, Francis Kint.

Offerman B.V. is de vroegere verse vleeswarendivisie van Zwanenberg en werd door Ter Beke eind 2017 overgenomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie, slicing en verpakking van verse vleeswaren. Het bedrijf heeft vestigingen in Almelo, Aalsmeer en Borculo.

Francis Kint, CEO van Ter Beke, stelt: “Het spijt ons dat Maarten ons verlaat. We danken hem voor de prettige samenwerking en zijn leiderschap in de integratie van Offerman in Ter Beke. We wensen hem het allerbeste bij Zwanenberg. Met Arjen hebben we de ideale opvolger in huis. Arjen heeft een heel relevante ervaring zowel binnen als buiten onze industrie, onder andere in de retailsector. Hij leidt op dit ogenblik een aantal kritische projecten, zoals de omzetting van Offerman naar het Ter Beke standaard ERP-systeem. Ik kijk uit naar onze samenwerking en wens hem het beste.”

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Varkenspest niet onder controle

Varkenspest niet onder controle

De 'grootste uitbraak van een dierziekte ooit' breidt zich nog steeds verder uit. Zowel in Azië als in Europa is de Afrikaanse varkenspest vooralsnog niet onder controle.

Fairbeleg brengt vegetarisch broodbeleg op de markt

Fairbeleg brengt vegetarisch broodbeleg op de markt

Juli 2018 lanceerde Offerman het nieuwe merk Fairbeleg met een assortiment van vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in portieverpakking. Hier wordt nu vegetarische filet americain aan toegevoegd.  De vegetarische filet americain is gemaakt op basis van zuivel. De smaak en bite is volgens de makers vergelijkbaar met de vleesvariant....

Leverworstmerk Kips brengt vier vega-producten op de markt

Leverworstmerk Kips brengt vier vega-producten op de markt

  Zwanenberg Food Group breidt het assortiment van het leverworstmerk Kips uit met vier vega-producten. Dit zijn vegetarische leverworst, paté, smeerleverworst en filet americain. De producten worden voorlopig een jaar lang exclusief via Albert Heijn aangeboden.   Het merk Kips is vooral bekend van de leverworst en andere...