Beste droge worst van Brandt & Levie

22 juli 2019

Uit de smaaktest van culinair journalist Felix Wilbrink van de Telegraaf komt Brandt & Levie naar voren als beste droge worst. De smaaktekst verscheen zaterdag in de zomerbijlage van de krant. Met een team van 50 collega’s werden door Felix zo’n 40 op het oog vergelijkbare worsten geproefd en hier kwam een top 5 uit. De worsten van Brandt & Levie legden beslag op plaats 1 en 2. De droge worst met venkelzaad is de favoriet, gevolgd door de naturel variant.

"Blije varkens, verse kruiden en minutieuze bereiding. Zonder enige twijfel de winnaar!” aldus Wilbrink. Brandt & Levie staat in Nederland bekend om hun goed gehouden varkens. En om de drie chefs Jiri, Geert en Samuel die het bedrijf 8 jaar geleden oprichtten. Hun missie: mensen inspireren om beter vlees te eten. Daarom leerden ze in Italië het vak van worstmaker en begonnen in Amsterdam hun eigen worstenmakerij, waar ze uitsluitend worst maken van goed gehouden varken. 

Altijd op de hoogte blijven?