Biefstukkenrestaurant Loetje opent eerste filiaal in Noord Nederland

Loetje Leeuwarden

Biefstukkenrestaurant Loetje opende half december de deuren van de eerste vestiging in Noord Nederland. In centrum van Leeuwarden, tegenover het Station staat het zestiende Loetje restaurant van Nederland. Het restaurant is gevestigd in een pand uit de 19e eeuw dat volledig is gerenoveerd.

Aan het roer staan Wim van Steen en Kim Veldman. Beide zijn al jaren werkzaam in de horeca. Op het menu staan naast de bekende ossenhaasbiefstuk ook andere specialiteiten zoals kipsaté, kalfslever en Noordzeetong. Voor vegetariers is er onder andere de Pokébowl en een vega-burger.

Loetje is volgens Van Steen en Veldman een no-nonsens en laagdrempelig restaurant. “We willen dat iedereen hier makkelijk binnen loopt en zich welkom voelt. Maar wel met topservice en topkwaliteit. Elke gast moet vertrekken met een lach op zijn of haar gezicht en daar werken we hard voor.”

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Jan Zandbergen introduceert Everlamb

Jan Zandbergen introduceert Everlamb

Jan Zandbergen brengt een nieuw vleesmerk voor de foodservice op de markt. Everlamb bestaat uit een breed assortiment bevroren lamsvlees, zoals lamskoteletten, lamszadeltjes en lamsboutschijven, maar ook lamsburgers, -gehakt en medaillons. Het lamsvlees is nauwkeurig, standaard geportioneerd (afmeting en/of gewicht). Dit geeft verschillende voordelen...

Gelijmd vlees valt consumenten rauw op de maag

Gelijmd vlees valt consumenten rauw op de maag

Biefstuk, schnitzel, plakken zalm en carpaccio kunnen behalve uit één stuk vlees of vis ook uit kleine stukjes vlees bestaan die letterlijk aan elkaar geplakt zijn. Dat liet de Keuringsdienst van Waarde maandagavond zien in zijn jongste uitzending. Vleesverwerkers plakken resten vlees aan elkaar met lijm die is gemaakt van fibrinogeen...

De Laet & Van Haver bouwen ‘Butcher’s Craft’

De Laet & Van Haver bouwen ‘Butcher’s Craft’

De Belgische groothandel De Laet & Van Haver breidt uit met Butcher's Craft. In deze nieuwe fabriek in Aartselaer brengt de internationaal bekende vleesfabrikant het hele productieproces bij elkaar. Hier worden voortaan de karkassen uitgebeend, het vlees gezouten of gerookt. Voorheen gebeurde dit in zowel de originele beenhouwerij in Hove als in...